2789
عنوان

😍شغلت چیه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 136 پست
نمیدونم عزیزم من رشته دانشگاهم بود ممکنه بشه، برای اینکه یه برنامه نویس موفق بشی باید ریاضیات ق ...

ریاضیم تعریفی نداره ولی ی مدت چند جلسه اموزش اچ تی ام الو نگاه میکردم جوری نبو ن ک برام سخت باشه ولی درست نمیدونم از کجا شروع کنم یاکجااموزش ببینم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

رشته دانسگاهبم بود از همون ۱۸ سالگی از دانشگاه 👌

انشاءالله همینجوری رو به رشد باشید همیشه 💞💞💞

امروز میخواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است تزویر سکه ای است دورو . که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است عوام خدایش را بیند و اهل معرفت ابلیسش و چه خون دل ها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خان و به ظاهر متدین. 💛 یاعلی 💛. بزرگی را گفتند : راز همیشه شاد بودنت چیست ؟ دل بر آنچه نمیماند نمیبندم  . فردا یک راز است نگرانش نیستم .  .دیروز یک خاطره بود حسرتش را نمیخورم . و امروز یک هدیه است قدرش را میدانم . ،از فشار زندگی نمیترسم چون میدانم که ..... ،  فشار توده زغال سنگ را به الماس تبدیل میکند  . میدانم خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست . ما اولین بار است که بندگی میکنیم ولی او قرنهاست که خدایی میکند . پس به او اعتماد دارم .برای داشتن اینچنین خدایی همیشه شادم .
وثلا آزمایشگاهی ک روزانه۲۰۰پذیرش داره تا آزمایشگاهی ک۴۰۰پذیرش داره حقوقت متفاوت هس.یسری دکتر ها هم ج ...

یعنی جایی هست که برای ساعت کاری قانون کار، حقوق زیر قانون کار بدن به نیروی آزمایشگاه؟! 😳 

موفق بشی عزیزم🙏🌷

همچنین

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
من مهندس کامپیوترم ، برنامه نویسم و عاشق کارمم ، درامدمم بالاست و اونم عاشقشم😀😀😀،  تایم کار ...

چقذ خوب.خارح از ایران هستید؟بعد ب چ زبانی برنامه نویسی میکنید.سی شارپ چطوره.بعد کجاها میشه کار پیدا کرد

رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗
دانشجو معلم حقوقم که نگم بهتره😑

کمه؟ناچیز بودن این پول درسته اما اینو درنظر بگیرید ک مابقی رشته ها چ هزینه ای باید هر ترم بدن برا شما چیزی پرداخت نمیشه و هزینه ای هم میگیرید بابت درسی ک می‌خونید.عالیه یعنی.بهتره نگاه کنید

موفق باشی عزیزم  من مامور مخفی و اطلاعاتی هم دوست دارم اما کالبد شکافی رو بیشتر

اوخ من بچه بودم دوس داشتم کاراگاه باشم 😁😁😁😁

الان فهمیدم چی میخوام تازه 😄😄😄

امروز میخواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است تزویر سکه ای است دورو . که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است عوام خدایش را بیند و اهل معرفت ابلیسش و چه خون دل ها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خان و به ظاهر متدین. 💛 یاعلی 💛. بزرگی را گفتند : راز همیشه شاد بودنت چیست ؟ دل بر آنچه نمیماند نمیبندم  . فردا یک راز است نگرانش نیستم .  .دیروز یک خاطره بود حسرتش را نمیخورم . و امروز یک هدیه است قدرش را میدانم . ،از فشار زندگی نمیترسم چون میدانم که ..... ،  فشار توده زغال سنگ را به الماس تبدیل میکند  . میدانم خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست . ما اولین بار است که بندگی میکنیم ولی او قرنهاست که خدایی میکند . پس به او اعتماد دارم .برای داشتن اینچنین خدایی همیشه شادم .