2789
عنوان

😍شغلت چیه😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 136 پست
یعنی جایی هست که برای ساعت کاری قانون کار، حقوق زیر قانون کار بدن به نیروی آزمایشگاه؟! 😳 

بله هست و چون خصوصیه شکایت هم نمیشه کرد چون چیزی ک تو قرارداد میزنن کامل طبق اداره کار هس فقط پرداختی اون چیز نوشته شده نیست

کمه؟ناچیز بودن این پول درسته اما اینو درنظر بگیرید ک مابقی رشته ها چ هزینه ای باید هر ترم بدن برا شم ...

درسته از این نظر میگم که مثلاالان دانشجو های پرستاری دانشگاه های مثل بقیه الله چیزی حدود چهار میلیون و پونصد یا بیشتر میگیرن...اونا هم دانشجوان ولی ما نصف اونا میگیریم درحالی که اونا در دوران دانشجویی کارخاصی نمیکنن

💫❤️🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍                                       

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اوخ من بچه بودم دوس داشتم کاراگاه باشم 😁😁😁😁 الان فهمیدم چی میخوام تازه 😄😄😄

اره کارآگاهی هم خیلی باحاله 

چه شغلی یا کلا چه چیزی مد نظرته عزیزم‌؟

💜I'm an Army کاربری دست چند نفرههههه فازکی نیستم به مولا 
اره کارآگاهی هم خیلی باحاله  چه شغلی یا کلا چه چیزی مد نظرته عزیزم‌؟

آره 

کلی فکر در نظر دارم اول تحصیلات بالا بعد خدا بخواد میخوام راننده ترانزیت بشم از نوع بین المللی 😍😍😍😍😍😍😍😍

تو هم انشاءالله برسی بهش گلم 😍😍😘😘😘😘

امروز میخواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است تزویر سکه ای است دورو . که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است عوام خدایش را بیند و اهل معرفت ابلیسش و چه خون دل ها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خان و به ظاهر متدین. 💛 یاعلی 💛. بزرگی را گفتند : راز همیشه شاد بودنت چیست ؟ دل بر آنچه نمیماند نمیبندم  . فردا یک راز است نگرانش نیستم .  .دیروز یک خاطره بود حسرتش را نمیخورم . و امروز یک هدیه است قدرش را میدانم . ،از فشار زندگی نمیترسم چون میدانم که ..... ،  فشار توده زغال سنگ را به الماس تبدیل میکند  . میدانم خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست . ما اولین بار است که بندگی میکنیم ولی او قرنهاست که خدایی میکند . پس به او اعتماد دارم .برای داشتن اینچنین خدایی همیشه شادم .
یعنی جایی هست که برای ساعت کاری قانون کار، حقوق زیر قانون کار بدن به نیروی آزمایشگاه؟! 😳 

بله عزیزم نمونه‌ش خودم 

با تایم کاریه بالا تو بخش کرونا دارم ماهی ۳/۵۰۰ حقوق میگیرم 

چون سابقه برام خیلی مهمه مجبورم تحمل کنم

ریاضیم تعریفی نداره ولی ی مدت چند جلسه اموزش اچ تی ام الو نگاه میکردم جوری نبو ن ک برام سخت باشه ولی ...

ببین عزیزم اچ تی ام ال و اینجور چیزا اصلا برنامه نویسی نیست ، شما میخوای برنامه نویسی یاد بگیری باید یک زبان برنامه نویسو  شروع کنی از مفاهیم، مثلا برو سی شارپ ، کلاس رفتن فایده نداره چهار اا مطلب بهت میگن هیچ بدرد نمیخوره، منبع فقط انگلیسی. منبع فارسی بیخوده، بزن مفاهیم سی سازپ به انگلیسی و شروع کن در کنارش مثلا پنج شش تا تکنولوژی دیگه رو کامل باید بدونی تازه میشی برنامه نویس ابتدایی بیسبک.

من ۳۷ سالمه از ۱۸ سالگی شروع کردم هنوزم هر روز حداقل نیم ساعت مطالعه دارم حداقللل 

درسته از این نظر میگم که مثلاالان دانشجو های پرستاری دانشگاه های مثل بقیه الله چیزی حدود چهار میلیون ...

ترمای اخرشونو کلا بیمارستان دیگه 

من زمان خوابگاه دوست پرستار ماما هم داشتم خودمم علوم آزمایشگاهی هستم همینقدر بگم ک تحمل موندن تنها تو محیط بیمارستان دیونه می‌کنه ادمو .معلمی برای ی خانوم بهترینه 

فشار کاری نداری تقی ب توقی بخوره تعطیلی دارین

زمان کرونا خدا می‌دونه چ فشاری رومون بود چ حجم از نمونه رو باید در روز جواب می‌دادیم.هر روز سروکار داشتن با کلی نمونه های آلوده و...

ببین عزیزم اچ تی ام ال و اینجور چیزا اصلا برنامه نویسی نیست ، شما میخوای برنامه نویسی یاد بگیری باید ...

پس انگلیسیتون هم خیلی قوی هست 😘😘

من صفر 😌

امروز میخواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است تزویر سکه ای است دورو . که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است عوام خدایش را بیند و اهل معرفت ابلیسش و چه خون دل ها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خان و به ظاهر متدین. 💛 یاعلی 💛. بزرگی را گفتند : راز همیشه شاد بودنت چیست ؟ دل بر آنچه نمیماند نمیبندم  . فردا یک راز است نگرانش نیستم .  .دیروز یک خاطره بود حسرتش را نمیخورم . و امروز یک هدیه است قدرش را میدانم . ،از فشار زندگی نمیترسم چون میدانم که ..... ،  فشار توده زغال سنگ را به الماس تبدیل میکند  . میدانم خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست . ما اولین بار است که بندگی میکنیم ولی او قرنهاست که خدایی میکند . پس به او اعتماد دارم .برای داشتن اینچنین خدایی همیشه شادم .
چقذ خوب.خارح از ایران هستید؟بعد ب چ زبانی برنامه نویسی میکنید.سی شارپ چطوره.بعد کجاها میشه کار پیدا ...

بله خارج از ایرانم، همه جا کار هست، سی شارپ در کنار لااقل چهار پنج تا تکنولوژی دیگه برای سروع خوبه

بله عزیزم نمونه‌ش خودم  با تایم کاریه بالا تو بخش کرونا دارم ماهی ۳/۵۰۰ حقوق میگیرم  چون ...

اصلا بیرون نیا تحمل کن ولی سابقه ات بالا بره  و تا میتونی یاد بگیر حتی اگه تونستی از بخش های فنی هر بخش ممکنه رو آموزش ببین

آره  کلی فکر در نظر دارم اول تحصیلات بالا بعد خدا بخواد میخوام راننده ترانزیت بشم از نوع بین ا ...

الهی عزیزم مطمئنم که موفق میشی با قدرت ادامه بدعععع😍❤

ممنون 🥺🧡

💜I'm an Army کاربری دست چند نفرههههه فازکی نیستم به مولا 
بله عزیزم نمونه‌ش خودم  با تایم کاریه بالا تو بخش کرونا دارم ماهی ۳/۵۰۰ حقوق میگیرم  چون ...

خوب حقوق قانون کار با کسر بیمه که همین 3 و نیمه 

مگه شما ساعت کاری ت بیشتر از ساعت کاری قانون کاره؟؟ 

الهی عزیزم مطمئنم که موفق میشی با قدرت ادامه بدعععع😍❤ ممنون 🥺🧡

لطف دارید شما عزیزی 😘😘