2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ایران اقلیتهای دینی هستن و دارن در ارامش زندگی میکنن.مثل یهودی ارمنی زرتشتی مسیحی کلیمی و ....که برای خودشون حتی کلیسا و معبد و عبادتگاه دارن.

و اصل دین اسلام هم بر پایه احترام به ادیان الهیه و با دینهای دیگه مشکلی نداره.فقط میگه که اسلام آخرین دین از جانب خداست و کاملترین.

دینهای قبلی هم بر پایه یکتا پرستی و خودشناسی و جهت هدایت بشریت بودن که هرکدام در دوره ای از تاریخ به فراخور موقعیت زمانی و مکانی نازل شدن و رفته رفته کاملتر شدن تا به اسلام رسیده.

در هر دین و هر ملیتی ممکنه افرادی باشن که ناقض دین و قانون باشن که وجه دین و ملیت خودشون رو زیر سوال ببرن.

همه انسانها با هردین و ملیت و قومیت آفریده خدا هستن و قابل احترام چون اشرف مخلوقات هستن.

استارتر عزیز براتون آرزوی خوشبختی و سعادت میکنم.

اگه اون آقا شمارو دوست داشته باشه شرطش مسلمان شدنه چون شما که نمیتونید تغییر دین بدین.باید بیشتر تحقیق کنید و درست تصمیم بگیرید.

توی ایران این ازدواج ثبت نمیشه

طرف با مسلمونش مشکل داره،دیگه با یهودی چه شود!😑

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!
😐😐😐یهودیان دینشون اسمونیه ؟اون وقت پیامبرشون کیه؟

جزو ادیان ابراهیمی هست خب اسلام که مسیح و یهود را رد نمیکنه میگه تکمیل کننده راه پیامبران پیشین هست آسمانی بودن و پیامبرهاشون را دقیق نمیدونم یکیش که موسی هست

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
پرده فروش میدون ولیعصر یهودی بود سفارش دادیم کلی سرمونو کلاه گزاشت خیلی پول پرستن

نه که هیچ مسلمانی سر کسی کلاه نمی گزاره

مسلمون همه معصومن فقط نمیدونم بد بختی ما از کجاست

همم رویاهای ما می تواند محقق شود. اگر شجاعت دنبال کردنشان را داشته باشیم.