2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برترین دین  درواقع ی عقیده مثل اسلام هست مانند شما که عقیده دارید اسلام برترین هست پس طبیعیه

اسلام نمیگه فقط ما آدمیم،ولی شما اینو میگید

بیخیال داداش من همچین مسلمون درست و حسابی ایم نیستم که بخوام بحث دینی کنم،اسمشو یدک میکشم

ولی

یهودیت دین برتر نیست😛

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

آنهایی که قرآن شما گفته یهودیان خلاف شرعیت هست نه یهودیان موئمن قرآن شما گفته یهودیان موئمن به بهشت ...

ماشیاخ جان نظراتت را خوندم ولی مطمینم تو ایرانی نیستی و اصلا در مدارس ایران درس نخوندی ،نمیدونم هدفت از بودن دراین سایت چیه ، من خودم اصلا ادم مذهبی و متعصبی نیستم دقیقاً برعکس شما ، فقط انجا که گفتی من عاشق حسینم مطمین شدم یه جای کار میلنگه به حضرت موشه قسمت میدم که از تو این سایت چیزی درنمیاری وچیزایی که تو این سایت میخونی را مبنای قضاوت ایرانیا مخصوصاً زن ایرانی قرار نده😉😉😂😂