منو پسرم که 3سالشه باهم کرونا اومیکرون گرفتیم الان پسرم تب داره استامینوفن دادم کوریزان دادم پاشویه هم میکنم تبش پایین نمیاد هیچی هم نمیخوره آب بدنش هم کم شده دیگه نمیدونم چیکار کنم؟
خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ❤️پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ❤️خدایا شکرت به هزار و یک دلیل 🙏🙏🙏
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
به محض دیدن علائم کم آبی باید ببری بیمارستان و سرم
خطرناکه
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
کم ابی بده عزیزم منم دخترم هروقت سرمابخوره استفراغ میکنه وبدنش کم اب میشه درحدی که چشماش روبزوربازمیکنه هربارم دکتربراش سرم وصل میکنه اولین باردلم نمیومدسرم وصل کنن گفت خطرناکه بایدسرم بزنه شمام ببرش اورژانس بیمارستان یاکلینیک شبانه روزی شایدنیازبه سرم باشه چون اب بدنش کم شده تبش قطع نمیشه