2777
2789

منو پسرم که 3سالشه باهم کرونا اومیکرون گرفتیم الان پسرم تب داره استامینوفن دادم  کوریزان دادم پاشویه هم میکنم تبش پایین نمیاد هیچی هم نمیخوره آب بدنش هم کم شده دیگه نمیدونم چیکار کنم؟ 

شیاف بگذار براش 

اب لیمو شیرین بده بهش 

خدایا شکرت که هوامونو داری😍هوای همه دوستای نی نی سایتی هم داشته باش ،🙏الهی و ربی من لی غیرک ⁦❤️⁩پس خودت همراه زندگیمون باش و عزیزانم و در پناه خودت حفظ کن 🙏🥰😍دخترم و پسرم قد یک دنیا دوستتون دارم ⁦❤️⁩خدایا شکرت به هزار و یک دلیل  🙏🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه کم صبر کن میاد پایین با همون استامینوفن.آب سیب هم بگیر بهش بده تب را سریع میاره پایین

تماشا کردن شغل دوم اکثر ماهاست؛البته اگر قضاوت کردن را شغل اول مان حساب کنید

به محض دیدن علائم کم آبی باید ببری بیمارستان و سرم

خطرناکه

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

ببین اب ابی که ولرم روبه خنکی و نمک  خیلی کم الکل 

پاشویش کن 

دستمال رو خیس کردی ابش رو گرفتی بذار قسمتای بدنش که داغ مثل روی شکم زیر بغلش  روی پیشیونیش    اگر میدونی پایین نمیاد ببرش بیمارستان 

به محض دیدن علائم کم آبی باید ببری بیمارستان و سرم خطرناکه

بیمارستان سرم نمیزنه میگه ببر شیاف بزن یا شربت استامینوفن بده تازه یه بیمارستانی مثل مفید که همه فوق تخصص اطفال هستن. 

اب سیب بده بهش 

خیار قاچ کن بذار رو تنش بمونه گرمم شد بر ندار بذار تا صبح بمونه 

شربت تب بر 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 

کم ابی بده عزیزم منم دخترم هروقت سرمابخوره استفراغ میکنه وبدنش کم اب میشه درحدی که چشماش روبزوربازمیکنه هربارم دکتربراش سرم وصل میکنه اولین باردلم نمیومدسرم وصل کنن گفت خطرناکه بایدسرم بزنه شمام ببرش اورژانس بیمارستان یاکلینیک شبانه روزی شایدنیازبه سرم باشه چون اب بدنش کم شده تبش قطع نمیشه

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔