2777
2789
عنوان

کنترل سریع تب کودک چیکار کنم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 23845 بازدید | 41 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیمارستان سرم نمیزنه میگه ببر شیاف بزن یا شربت استامینوفن بده تازه یه بیمارستانی مثل مفید که همه فوق ...

پسرمنم ۳سالشه هروقت تب کنه من پروفن میدم اصلا استامینوفن نمیدم،لباساش هم کم کن،بزار دمای بدنش بیادپایین،مواظب باش لرز نکنه

ببرش حمام وان روببند یااگر بچس جا میشه داخل لگن کوچک آب ولرم سرکه1لیوان  و 1 مشت جوشونده بابونه بریز 15 دقیقه داخل وان باشه بعدش بیرون بیارش.سرشو نشور که راحت تریاشه انجامش برات و سرما نخوره ی وق. این روش خیلی تاثیر دارهاونقدرعالی هست که من میگم نکنه خیلی داخل وان بمونه دمای بدنش زیادی بیاد پایین. زمانشو میتونید خودتون کم و زیاد کنید. بااحتیاط انجام بدید. انشالله رفع میشه

مبینام... 25 سال. 

هر ۸ ساعت ۴ سی سی ایبو پروفن بده ..

به زور با قاشق بهش آب بده ... 

من خودم بچه ۳ سالم و ۹ ماهم امیکرون گرفتن تازه خوب شدن .. فقط ایبو پروفت تبو اورد پایین . خودم پرستارم بچنو نبردم بیمارستان

شروع چالش ۱ دی ۱۴۰۰ ... وزن اولیه ۶۳ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... وزن فعلی 56/5
احتمال زیادجواب میده،من تب کرونایی دخترم روبااین روش قطع کردم پیازریزکنی که آب بندازه بهتره ان شاا ...

ببخشید الان پیاز گذاشتم باید تا صبح بمونه یا یک ساعته بردارم دیگه تب نمیکنه

هر ۸ ساعت ۴ سی سی ایبو پروفن بده .. به زور با قاشق بهش آب بده ...  من خودم بچه ۳ سالم و ۹ ماه ...

خیلی ممنون فعلا خداروشکر اومده پایین داریم سعی می‌کنیم مایعات بدیم. بعد ایبو پروفن برای بچه خطر ناک نیست؟ آخه همه جا استامینوفن میدن

ببخشید الان پیاز گذاشتم باید تا صبح بمونه یا یک ساعته بردارم دیگه تب نمیکنه

حواست باشه تبش که اومدپایین بردار

تاصبح حواست باشه تبش نره بالا

کاش الان ببریش بیمارستان

وخدایی که بشددددت کافیست❣
خیلی ممنون فعلا خداروشکر اومده پایین داریم سعی می‌کنیم مایعات بدیم. بعد ایبو پروفن برای بچه خطر ناک ...

استامینوفن واسه بچه های من جواب نداد .. ایبوپروفن تنها نکته ای که داره حتما باید با معده ی پر بدی وگرنه مشکلی ایجاد نمیکنه

شروع چالش ۱ دی ۱۴۰۰ ... وزن اولیه ۶۳ کیلو ... وزن هدف ۴۸ کیلو ... وزن فعلی 56/5
حواست باشه تبش که اومدپایین بردار تاصبح حواست باشه تبش نره بالا کاش الان ببریش بیمارستان

راستش دوسال پیش آنفولانزا گرفت من توی یه روز سه تا بیمارستان بردم امام خمینی، طبی کودکان و مفید اما هیچ کدوم کاری نکردن گفتن برو شیاف بزن تا اینکه بردم پیش دکتر خودش براش دوتا آمپول زد مثل آب روی آتیش به نیم ساعت نکشیده هم تبش اومد پایین هم تونست غذا بخوره 

2790
2778
2791
2779
2792