منو پسرم که 3سالشه باهم کرونا اومیکرون گرفتیم الان پسرم تب داره استامینوفن دادم کوریزان دادم پاشویه هم میکنم تبش پایین نمیاد هیچی هم نمیخوره آب بدنش هم کم شده دیگه نمیدونم چیکار کنم؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ببرش حمام وان روببند یااگر بچس جا میشه داخل لگن کوچک آب ولرم سرکه1لیوان و 1 مشت جوشونده بابونه بریز 15 دقیقه داخل وان باشه بعدش بیرون بیارش.سرشو نشور که راحت تریاشه انجامش برات و سرما نخوره ی وق. این روش خیلی تاثیر دارهاونقدرعالی هست که من میگم نکنه خیلی داخل وان بمونه دمای بدنش زیادی بیاد پایین. زمانشو میتونید خودتون کم و زیاد کنید. بااحتیاط انجام بدید. انشالله رفع میشه
حواست باشه تبش که اومدپایین بردار تاصبح حواست باشه تبش نره بالا کاش الان ببریش بیمارستان
راستش دوسال پیش آنفولانزا گرفت من توی یه روز سه تا بیمارستان بردم امام خمینی، طبی کودکان و مفید اما هیچ کدوم کاری نکردن گفتن برو شیاف بزن تا اینکه بردم پیش دکتر خودش براش دوتا آمپول زد مثل آب روی آتیش به نیم ساعت نکشیده هم تبش اومد پایین هم تونست غذا بخوره