ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
الهی دختر منم لاغره فدا سرش بچه هر وقت بخواد غذا میخوره نگران نباش
بچه مدام تحرک داره لاغر باشه سریع تره تپل خوشمزس
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
دختر منم همینطور. خیلی دوسش دارم از وقتی داره دندون اسیابی در نیاره غذا نمیخوره. تو طول روز انقددر قاشق بردم سمت دهنش و پس زده ، شانه و گردنم بشدت در میکنه و گرفته بعضی موقعا دلم میخواد خفففش کنم🤣 برا اینکه بعدش عذاب وجدان نگیرم یه چیز ابری قبلش میزارم کنازم لجم که میگیره، اون ابر رو نشگوون میگیرم آروم میشم😂😂
بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺
ولی من ی مدته مثل افسرده شدم.سرش داد میزنم و ی کوچولو میزنم
دیوونه ای چیزی هستی؟
یه توضیح راجبِ اسمم👈 نوشتم خوناشام ب دوجهت اولا عاشق میویس هستم 🖤و دندونام عین مال اون خوناشامیه😸😻اما کوچولو رو واسه اینکه ظریفم نوشتم 😁راستی اینو بگم من خیلی مهربون و آرومم اما به وقتش طوفانی میشم ممکنه با مهربونی حرف بزنی چندبرابر مهربون باشم😻😍😘☺️ اما بد بشی منم هزاربرابر بد میشم😎😈👿😏
یه توضیح راجبِ اسمم👈 نوشتم خوناشام ب دوجهت اولا عاشق میویس هستم 🖤و دندونام عین مال اون خوناشامیه😸😻اما کوچولو رو واسه اینکه ظریفم نوشتم 😁راستی اینو بگم من خیلی مهربون و آرومم اما به وقتش طوفانی میشم ممکنه با مهربونی حرف بزنی چندبرابر مهربون باشم😻😍😘☺️ اما بد بشی منم هزاربرابر بد میشم😎😈👿😏