2777
2789
نمیدونم چرا یمدته احساس میکنم هییییچکسو دوس ندارم.حتی نینیمو.یجوری شدم از چشم افتاده

افسردگیه. سر بچه خالیش نکن. منم همینجورم. فوقش غذا نخوره زیر یکسال شیر مهمتره نه غدا...اما سرش داد نزن. غدا نخوره ، عوارضش خییییلی کمتره از وقتیه که سرش دااد بزنی، بزنیش، کاریش نداشته باش. 

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺
نمیدونم چرا یمدته احساس میکنم هییییچکسو دوس ندارم.حتی نینیمو.یجوری شدم از چشم افتاده

من بهش سویق میدم خیلی خوبه از یه پیجی میخرم که کاملا طبیعی درستش میکنن بیشتر بچه ها خوششون میاد

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ وقت نفهمیدم چرا مادرا دلشون میخواد بچشون تپل باشه ، دائم هم یک حرف کلیشه ای میزنن که سالم باشه تما یکم هم تپل باشه 🤦‍♀️🤦‍♀️وزنش هم خوبه ، پسر منم ۱۱ ماهشه ۹ کیلوئه پیش دکتر میبرمش هر ماه دکتر میگه خانوم بچه سالمه فقط تقویتی هاشو به موقع بده 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

من بهش سویق میدم خیلی خوبه از یه پیجی میخرم که کاملا طبیعی درستش میکنن بیشتر بچه ها خودشون میاد

چی هس؟ بچت چند وقتشه

[QUOTE=224461181]ولی من ی مدته مثل افسرده شدم.سرش داد میزنم و ی کوچولو 

عزیز من تو که اینطوری اون بچه رو از لحاظ روحی و روانی هم داغون میکنی ، خواهش میکنم نزن ، من خودم پسر ۱۱ ماهه دارم که حسابی بدغذایه ولی به جاش خودمو  یک کوچولو میزنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

[QUOTE=224461181]ولی من ی مدته مثل افسرده شدم.سرش داد میزنم و ی کوچولو  عزیز من تو که اینطوری ...

منم پامو نشگون میگرفتم😂😂

منم پامو نشگون میگرفتم😂😂

منم همینطور😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چی هس؟ بچت چند وقتشه

هفت ماهو شش روزشه انواع مختلف داره همشون پودرن مثل سرلاکه من به دخترم سرلاک گندم و خرما که از گندم و.خرما تشکیل شده میدم و سویق کودک که شامل نخود لوبیا عدس گندم برنج ایرانی همشون نفخشون گرفته شده و پودرش کردن تو سوپش یه قاشق میریزم شبا پودینگ کدو حلوایی بهش میدم که شامل گندم خرما برنج کدو حلوایی و کمی دارچینه که هم خوابشونو تنظیم میکنه هم دندونشون راحت درمیاد و سرلاک چهار مغز داره و خیلی چیزای دیگه حتی به جا یه حبه قند تو فرنیشون سه شیره استفاده میکنم که از شیره توت شیره خرما و شیره انگور تشکیل شده اینایی که گفتم هیچکدوم ضرری نداره و هر کدوم خاصیت های خودشون و داره باید پیجشونو ببینی خودت بهتره چون زیادن 

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

هفت ماهو شش روزشه انواع مختلف داره همشون پودرن مثل سرلاکه من به دخترم سرلاک گندم و خرما که از گندم و ...

پیجشو بده برم یه سر بزنم

بعد دیدم چه کااریه بزار یه تیکه ابر بزارم کنارم بین پام، اونو نشگون بگیرم 😂😂😂😂

آفرین ، باید بگردم دنبال ابر😁😁😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40