ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هیچ وقت نفهمیدم چرا مادرا دلشون میخواد بچشون تپل باشه ، دائم هم یک حرف کلیشه ای میزنن که سالم باشه تما یکم هم تپل باشه 🤦♀️🤦♀️وزنش هم خوبه ، پسر منم ۱۱ ماهشه ۹ کیلوئه پیش دکتر میبرمش هر ماه دکتر میگه خانوم بچه سالمه فقط تقویتی هاشو به موقع بده
فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃
[QUOTE=224461181]ولی من ی مدته مثل افسرده شدم.سرش داد میزنم و ی کوچولو
عزیز من تو که اینطوری اون بچه رو از لحاظ روحی و روانی هم داغون میکنی ، خواهش میکنم نزن ، من خودم پسر ۱۱ ماهه دارم که حسابی بدغذایه ولی به جاش خودمو یک کوچولو میزنم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃
هفت ماهو شش روزشه انواع مختلف داره همشون پودرن مثل سرلاکه من به دخترم سرلاک گندم و خرما که از گندم و.خرما تشکیل شده میدم و سویق کودک که شامل نخود لوبیا عدس گندم برنج ایرانی همشون نفخشون گرفته شده و پودرش کردن تو سوپش یه قاشق میریزم شبا پودینگ کدو حلوایی بهش میدم که شامل گندم خرما برنج کدو حلوایی و کمی دارچینه که هم خوابشونو تنظیم میکنه هم دندونشون راحت درمیاد و سرلاک چهار مغز داره و خیلی چیزای دیگه حتی به جا یه حبه قند تو فرنیشون سه شیره استفاده میکنم که از شیره توت شیره خرما و شیره انگور تشکیل شده اینایی که گفتم هیچکدوم ضرری نداره و هر کدوم خاصیت های خودشون و داره باید پیجشونو ببینی خودت بهتره چون زیادن
فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .
بعد دیدم چه کااریه بزار یه تیکه ابر بزارم کنارم بین پام، اونو نشگون بگیرم 😂😂😂😂
آفرین ، باید بگردم دنبال ابر😁😁😁
1
5
10
15
20
25
30
35
40