2777
2789

خودم یکی بود پز برنج ایرانی میداد,😐😂😂😂

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

پز میداد داداشم واسه مادرخانومش دو کیلو گوشت خریده برده

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پز میداد داداشم واسه مادرخانومش دو کیلو گوشت خریده برده 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وایییییییییییییی 😂😂😂😂😂

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
پز دادن  کیک  روز  زن  خخخخخ

این که دیگه خیلی زیاد بود روز های اخیر

خواهرشوهرم کلاس میزاشت زن شهریا شده

یا کلاس میزاره خونمون بالاشهره در صورتیکه پایین شهرم پایین تره

یا کلاس میزاره من حسود نیستم در صورتیکه همه میدونن حسوده 

و ...

جاری واکسن برکت زده بود گذاشته بود استوری واتساپ الباه شوهرم بهم گف من شمارش پاکیدم میخام ی روز تو ...

ن نگوما فامیلامون پز واکسن زدن میدادن انگار پولیه

یه کاربری بود تو امضاش زده بود مشاور هستم هزار بار اونو کوبید تو سرم گفت من مشاورم به یه جایی رسیدم ...

اون که به یه جایی رسیده بود اینجا چیکار میکرد؟

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍