2777
2789
عنوان

خز ترین پز دادن هاییی رو که دیدین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 2544 بازدید | 93 پست
یکی از اشناهامون شوهرش سپاهیه تازه هم ازدواج کرده تا یچی میشه میگ واااای ماااا سپاهییی هستیم😐😐😐

میگفتی واییی خوشبحالتون

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

ماهم یکیو داریم واسه دخترش جهیزیه خریده صبح تا شب ازش حرف میزنه وسط هاش هم تند تند میگه بهترین هارو خریدیم جنس هاش عالیه مغازه دار گفت شما بهترین وسایل رو خریدین همه وسایل هاش هم ۵۰ تومن شد

میگم دلبر به ننت بوگو اسپند دود کنه عروسش داره میاد💝😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه کاربری بود تو امضاش زده بود مشاور هستم هزار بار اونو کوبید تو سرم گفت من مشاورم به یه جایی رسیدم ...

وای اره خیلیا هستن همش میان میگن بیکاری تو سایت میچرخی خب اخه نادان خودتم تو سایتی احترام خودتو نگه دار حداقل🤣

ماهم یکیو داریم واسه دخترش جهیزیه خریده صبح تا شب ازش حرف میزنه وسط هاش هم تند تند میگه بهترین هارو ...

اخی ولش کن 😂😐

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

چون اصلا گوش نمیدم یادم نمیمونع 

ولی ی بندع خدایی رو میشناسم بچع شمال بود ی چن ماه بعد عروسیشه ک رفت تهران 

اینسری همراع ی اشنا داشت میومد شمال میگفت وای اصلا اب و هوای اینجا بم نمیسازع😂حالا فقط س چار ماه رفتع تهران 

بعدم شمال هواش اینقد تمیزع ک ب همع میسازع😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

چون اصلا گوش نمیدم یادم نمیمونع  ولی ی بندع خدایی رو میشناسم بچع شمال بود ی چن ماه بعد عروسیشه ...

میگفتی بخدا  و بخدا و بخدا دلیل بهتری برای پز دادن می‌تونستی بگی

ی بنده خدایی هم بود ماشین خریده بودن  بعد استوری کرده بود ممنون از برنامه خوب دیوار ک ازش ماشی ...

وایییییییییییییی  نمره بهترین پست میرسه به شما

میگفتی بخدا  و بخدا و بخدا دلیل بهتری برای پز دادن می‌تونستی بگی

من نبودم یکی دیگ بود اون برام گفت😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

ومنی که هیچی واسع پز دادن ندارم😐

فکر کردی پز دادن کار خوبیه برو کلاهت رو ۱۰۰۰۰۰۰۰ متر بنداز بالا

ومنی که هیچی واسع پز دادن ندارم😐

انشاءالله بهترین چیزا نصیبت بشه ولی پزشو ندی 

دلم خیلی گرفته حس شکست و نابودی عجیبی دارم نمیدونم تا کی باید ب ظاهر خوشحال باشم نمیدانم تا کی باید سنگینی نگاه ترحم امیز دیگران را ببینم نمیدانم پس کی نوبت خندیدن از ته دل برای من میشه ذوق برای بچم نمیدونم خدا چه زمانی را برای گرفتن دست جگر گوشم تعیین کرده یک ساله دبگه دو سال دیگه یا چند سال دیگ شاید هم هیچوقت 😭😭😭😭فقط میدونم بنده خوبی نیستم و بی طاقتم صبرم تموم شده تسلیمم . حس مادری برام شده آرزو 😔.. اگه امضام خوندی خوشحال میشم برام دعا کنی خدا بهم بچه سالم و صالح و خوشگل و باهوش بده ممنون 🌹🌹دکترا گفتن تخمک اهدایی 😭 ینی قرار نیست من بچه ای از خون و گوشت خودم داشته باشم مگ من چند سالمه خیلی سخته خیلیییییی 💔💔😭😭😭😭😭😭 خدایا فقط تو میتونی برام معجزه کن مگه من چندسالمه 😭😭 خدایا بهم بچه بده چیزی ازم نگیر بچه با عمر طولانی و با عزت ❤️ ممنون میشم دعام کنین خیلی محتاجم🌹🌹راجب دکتر زنان و ای وی اف و ای یو ای و عکس رنگی و... درمان هایی ک تاحالا انجام دادم سوالی داشتی بپرس دیگ انقد دکتر رفتم یه چیزایی میدونم 🥲