2777
2789

اونایی ک خیلی ب خودتون میرسید بگید چیا ب پوستتون میزنید و خوب بوده چه ماسک خونگی چ محصول داروخونه

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

ژل اسکراب برنج ، سرم ها و آبرسان های هیالورنیک اسید و ویتامین سی ، ، امولوسیون مرطوب کننده آلوئه ورا ، کرم دور چشم لانبنا ، ضد آفتاب بی رنگ درماتیپیک ، سرم ویتامین سی دکتر راشل هم فوق العاده ، تونر نیکوتین آمید و پپتید بیسوتانگ ، فوم شستشو صورت هیالورونیک اسید ، کرم روغن اسب بیواکوا  ، سرم های حاوی AHA 

🎃Walking dead

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روغن نارگیل دوساعت قبل حمام به موهام و پوستم

هفته ای ی بار ماسک گچی آبرسان

هر روز ژل شست و شوی صورت

هرشب و هر روز کرم نرم کننده

درمان لکنت زبان                                                                  خانوما درمان لکنت زبان خوردن تخم اردک و تخم بلدرچینه قدیمیا خوردن  تخم کفتر یاکبوتر را هم پیشنهاد دادن                 نگید خرافاته و تاثیر نداره که اینطور نیست.من خودم ۲سال با پسرم زجر کشیدم از این گفتار درمان به اون گفتار درمان .آخرش ارجاع دادن به روانپزشک و متخصص مغز و اعصاب.ولی توکل کردم به خدا و با دادن این ۳تا تخمی که گفتم بچم الان خدارو شکر لکنتش تقریبا به صفر رسیده😍

بعد اصلاح صورتم ماسک زغال استفاده میکنم و هر هفته یه بار ماسک ویتامینه لدورا

درد هرکس را طبیبی داده ای رنج هرکس را نصیبی داده ای ای خدا آخر طبیب من کجاست مردم از حسرت نصیب من کجاست گه نداآمد که ای شوریده حال هرچه می خواهی در این درگه بنال کار لیلی نیست آن کار من است حسن خوبان عکس رخسار من است