2777
2789
عنوان

شوهر بددهن وفحاش

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 37 پست

ما خیلی وقتا فکر میکنیم حق داریم که خودمونو سرزنش کنیم …

فکر میکنیم که اگه خودمونو سرزنش نکنیم تنبیه نکنیم کاری از پیش نمیره

چون مارو تو مدرسه تنبیه کردن

تو خونه سرزنش کردن

بخاطر همین ماهیت سرزنش کردن تو ذهن ما مثبت ثبت شده

برای همین خیلی هامون نمیدونیم که سرزنشگر باید حذف بشه

فکر میکنیم اگه سرزنش کنیم درست میشیم

تا وقتی که این تفکر رو داریم اشتباهاتمونو تکرار میکنیم

#روانشناسی

@mimnevisi

مسلمانی که داند رمز دین را نساید پیش غیرالله جبین را اگر گردون با کام او نگردد به کام خود بگرداند زمین را 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بررسی نیاز درک شدن در رابطه با مکانسیم های ذهنی:

مثال: خانمی از #درک_نشدن توسط شریک عاطفیش گلایه داره

و تراپیست متوجه میشه که این خانم محرومیت هیجانی هم داره

عملکرد این خانم با مکانیسم #پذیرش: این افراد با خودش میگن تا بوده همین بوده اقایون که درک ندارن توقعی نیست و این خانم نیاز هاشو مطرح نمیکنه در نتیجه درک نشدن ادامه پیدا میکنه  

مکانسیم #فرار یا همون #احتیاط: این افراد اصلا وارد ارتباط صمیمی نمیشن در نتیجه درک نمیشن  

مکانسیم #حمله یا همون #جبران_افراطی: این افراد همیشه ناراضی هستن و خوبی های طرف مقابل رو نمیبینن و در نتیجه هیچ وقت احساس نمیکنن که درک شدن

هر سه مکانیسم یه نتیجه رو میده چون هیچ کدوم نشونه درمان اون حسی که تو ناخودآگاه ثبت شده نیست

#روانشناسی

@mimnevisi

مسلمانی که داند رمز دین را نساید پیش غیرالله جبین را اگر گردون با کام او نگردد به کام خود بگرداند زمین را 

از کجا بفهمیم در رابطه عاطفی طرف مقابل ما مهرطلبه؟

وقتی تا دعوایی پیش میاد طرفین شروع میکنن به منت گذاشتن‌ یا به اصطلاح چرتکه انداختن؛ نشون میده که هردو طرف مهرطلب هستن

مثلا میگه من بخاطر تو از کار و زندگیم زدم

من بخاطر تو کار کردم

من بخاطر تو شبا نخوابیدم

و…

این منت گذاشتن ها باعث تخریب عزت نفس خود فرد میشه و رابطه رو به زوال میره

#روانشناسی

@mimnevisi

ازدواج اولم شوهرم خانم باز بود مدام بایکی میگرفتینش بعد جالبه میومد میگفت من مریضم میدونم  چون ...

کاش اگه شرایطتت خوب بود دیگ ازدواج دوم نمیکردی حداقل آرامش داشتی ایشالا ک مشکلت حل شه گلم

به دلیل نداشتن بیو شما را به پیام بازرگانی دعوت مینمایم😂🍳

[QUOTE=224355551]کاش اگه شرایطتت خوب بود دیگ ازدواج دوم نمیکردی حداقل آرامش داشتی ایشالا ک مشکلت حل شه گلم[/QUOTEمزاحمت زیاد داشتم خسته شده بودم اینم بخاطرشغلش یهوشد ناجی ،بعدم خونوادم گفتن تااخر نمیشه مریضی هست پیری هست وهزارتاحرف دیگه

توی کارگاهشونم که ۱۰ جلسه است 

ارکاتایپ های خانوما و اقایون بررسی میکنن 

بانک عاطفی و چیزایی که پر وخالی میکنتش 

جواب های کوتاه و موثری که هم از بحث جلوگیری میکنن هم به منزله قبول کردن و اطاعت کردن نیستن 

و ....

@Lune_h76

این ایدی تهیه کارگاهشونه اگر ثبت نام داشته باشه هنوز این دوره