2777
2789
عنوان

شوهر بددهن وفحاش

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 37 پست
چن سالشه حالا دوتام بچه داره. یعنی از این بهتر برات پیدا نمیشد؟ 

چهل سالشه چرا ازهمکارام دوتا بودن استاد دانشگاه بودن منه احمق گفتم اونا پسرن یا بچه ندارن مناسب نیستن پس فردا هی میزنن توسرم ک تو ازدواج کردی مااولین بارمونه

جمع کن برو واقعی برو با تعهد کتبی برگرد ،اگه مهریت زیاده یبار اجرا بزار ادم بشه

نه کلا ۵ تاسکه اس زنه اولش

دوتا خونه هاشو گرفت  بچه هاشم نبرد الان داره کلی زندگی میکنه هرروزردش وسفر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه کلا ۵ تاسکه اس زنه اولش  دوتا خونه هاشو گرفت  بچه هاشم نبرد الان داره کلی زندگی میکنه ...

خوب از رفتنت نمیترسه؟ بی میخوام برم یک هفته بروببین چی میشه 

دیگه نمیام نی نی سایت

عزیزم من سنم کمه و قطعا در حد نصحیت کردن نیستم اما با این سن کمم فهمیدم ضعیف باشی قوی میشن مظلوم باشی ظالم میشن 

از خودت ضعف نشون نده نشون بده که دهمین ازدواجتم باشه برای خودت ارزش قائلی اصلا بگو من دفعه پیش طلاق گرفتم چون حاضر نبودم به هرررقیمتی زندگی کنم 

و اینکه مستقل بودن خیلییی مهمه 

درامد داشتن پس انداز داشتن از پس کارای خودت براومدن

چون این میتونه کمکت کنه نشون بدی حاضر نیستی به هر قیمتی بمونی تو این زندگی و واسه خودت ارزش قائلی

مسلمانی که داند رمز دین را نساید پیش غیرالله جبین را اگر گردون با کام او نگردد به کام خود بگرداند زمین را 
شما كه يبار تجربه زندگي مشترك داشتي و طلاق گرفتي چرا دقت نكردي كه دو تا زن الكي الكي از يه مرد جدا ...

الان دعوامون بیشتر سربچه هاشه  دخترش یه بار اومد منوبزنه جلوخودش بعد دادزد این غریبه اس هیچ حقی نداره نسبت به ما دخالت کنه فقط وظیفه اشه برامون غذابذاره ولباسامونو بشوره ،مدارس بازشد خواهرشو باید یکی ببره بیاره با اینکه ۱۳ سالشه منم گفتم من غریبه ام نمیبرم  وظیفه ی پدرومادرتو خودته حالا شوهرمم لج کرده نمیذاره برم سرکارم

عزیزم من سنم کمه و قطعا در حد نصحیت کردن نیستم اما با این سن کمم فهمیدم ضعیف باشی قوی میشن مظلوم باش ...

براخودم خونه وماشین دارم ولی همیشه مسخره میکنه مدام توسرم میزنه اعتمادبه نفسمو گرفته

الان دعوامون بیشتر سربچه هاشه  دخترش یه بار اومد منوبزنه جلوخودش بعد دادزد این غریبه اس هیچ حقی ...

برو سرکار کوتاه نیا 

به بچه هاشم بگو با لجبازی به جایی نمیرسن اگر میخوان حمایت و عشقتو داشته باشن باید به حرف تو گوش کنن تا تو ام براشون کم نزاری

مسلمانی که داند رمز دین را نساید پیش غیرالله جبین را اگر گردون با کام او نگردد به کام خود بگرداند زمین را 
برو سرکار کوتاه نیا  به بچه هاشم بگو با لجبازی به جایی نمیرسن اگر میخوان حمایت و عشقتو داشته ب ...

البته اینارو مستقیم نگو با رفتارت نشون بده 

چهل سالشه چرا ازهمکارام دوتا بودن استاد دانشگاه بودن منه احمق گفتم اونا پسرن یا بچه ندارن مناسب نیست ...

ای خدا🙁هر جا دیدی اذیت میشی رها کن بزار برو هیچی مث حال خوب نمیشه بچه ام ک نداری بمونی بسازی و بسوزی 

به دلیل نداشتن بیو شما را به پیام بازرگانی دعوت مینمایم😂🍳
فقط همین بدون تو ی بار زندگی میکنی

نمیخوام منع کنم من عاشق شدم اونم همینطور ،ولی تازه رفته دماغشو عمل کرده دخترش میگه بابا دیگه برو رو هردختری دست بذاری نه بهت نمیگن  ،منم گفتم کلاه گیس وشکم گنده وریش سیبیل سفیدشو چیکارکنه تا خفه شد

براخودم خونه وماشین دارم ولی همیشه مسخره میکنه مدام توسرم میزنه اعتمادبه نفسمو گرفته

یه کارگاه هست تا چند روز اینده برگزار میشه یه روان شناس خیلیییی خوب و معروف برگزار میکنه قیمتشم ۱۰۰ یا ۲۰۰ 

خیلی خوبه پرسش و پاسخم داره میتونی بپرسی مثلا چجوری با بچه هاش رفتار کنی که ناخوداگاه بفهمن بهتره باهات خوب باشن و خیلی مورد احترامشون باشی 

من درس میخونم درامد ندارم نمیتونم تو کارگاهش شرکت کنم ولی مطالب رایگان کانالشو میخونم تمرین میکنم خیلی از مشکلاتم با نامردم حل شده یه جوریه که برام احترام قائله 

ای خدا🙁هر جا دیدی اذیت میشی رها کن بزار برو هیچی مث حال خوب نمیشه بچه ام ک نداری بمونی بسازی و بسوز ...

ازدواج اولم شوهرم خانم باز بود مدام بایکی میگرفتینش بعد جالبه میومد میگفت من مریضم میدونم  چون توازهمشون سرتری هزارتا امضا داد به ما اخرم معتادش کردن وتموم کردم باز اونجا ارامشم بیشتربود به خدا

یه کارگاه هست تا چند روز اینده برگزار میشه یه روان شناس خیلیییی خوب و معروف برگزار میکنه قیمتشم ۱۰۰ ...

تو فامیل جوری هستم ک همه برای مشکلاتشون میان  ولی انقدر توسرم زده ک دیگه اعتمادبه نفس ندارم

چند تا از مطالبشو کپی میکنم بخونین اگر دیدین موثرن میتونین ارتباط برقرار کنین بفرستم کانالشو 

( راستی عذر میخوام مفرد باهاتون صحبت کردم اصلا حواسم نبود امیدوارم بی احترامی نکرده باشم بهتون )

وقتی میگین :

هرچی تو بخوری منم میخورم

فیلمی که تو میبینی من میبینم

کدومشو بخرم هرکدومو تو بگی می‌خرم

و…

اینا نشانه ضعف عزت نفسه

یعنی سلیقه خاص ندارم

یعنی احترام نمیذارم به خودم

یعنی میترسم

یعنی میخوام تو حس کنی که من به تو نزدیکم من شبیه توام و بخاطر همین منو دوست داشته باشی

هرچقد این کارارو ادامه بدین؛ دامن میزنید بهش و روابطتون خراب میشه

#روانشناسی

@mimnevisi