rahaart مدیر استارتر عضویت: 1396/10/17 تعداد پست: 189 عنوان شوهر بددهن وفحاش 536 بازدید | 37 پست دوساله ازدواج دوم کردم شوهرمم ازدواج سومشه یه صیغه داشته دوتاهم منواولی ک عقد بودیم خیلی عصبی وبددهنه دست بزن داره فحشای زشت میده تاتکون میخورم مدام میگه میرم زن میگیرم،کوچکترین چیزی میشه بادوتا دختراش تیم میشه اذیتم میکنن بعدم جلوشون میادمعذرت خواهی وقتی آشتی میکنیم ، با اینکه ازنظر زیبایی وتحصیلات ازش خیلی بالاترم بچه ی شهرستانه مدام میگه زنهای تهران فلانن دورازجون ،یه بارجمع کردم افتادبه دست وپام وغلط کردم ولی یه هفته نشده بازشروع کرد الانم کلی کتک خوردم سر اینکه چرا جلو برادرم تی شرت وشلوار پوشیدم ،خودش دید داریم میریم چی پوشیدم تازه تازیر باسنم بودوگشاد ،خسته شدم سردوراهی موندم 1400/11/08 | 18:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99660 متنفرم ازبددهنا وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
baran_khanoomiiii عضویت: 1400/07/09 تعداد پست: 4872 ازدواج اولت چرا به هم خورد؟ چرا تو دومی بیشتر دقت نکردی؟ باید بیشتر تحقیق میکردی نامزد می موندی می شناختیش باران میبارد امشب دلم غم دارد امشب😔
hale111 عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 17751 همين بوده كه دوتاي قبلي طلاق گرفتن ازشچون ميدونه شمام ازدواج دومته و مجبوري تحملش كني هوا برش داشته
۳۴۵۲شادی عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 4211 بچه داری شغلش چیه ؟؟ لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین .
lili90m عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 40695 دو پا داری دو پا هم قرض بگیر فلنگو بلند اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
hale111 عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 17751 شما كه يبار تجربه زندگي مشترك داشتي و طلاق گرفتيچرا دقت نكردي كه دو تا زن الكي الكي از يه مرد جدا نميشن
rahaart مدیر استارتر عضویت: 1396/10/17 تعداد پست: 189 شما كه يبار تجربه زندگي مشترك داشتي و طلاق گرفتي چرا دقت نكردي كه دو تا زن الكي الكي از يه مرد جدا ... دوسال تواشنایی هیچی نشون نداد تازیر یه سقف اومدیم دختراش خیلی باسیاست کارمیکنن من اون سیاست روندارم یعنی دوروبازی بلد نیستم
babygeirl عضویت: 1399/10/20 تعداد پست: 4412 چن سالشه حالا دوتام بچه داره. یعنی از این بهتر برات پیدا نمیشد؟ به دلیل نداشتن بیو شما را به پیام بازرگانی دعوت مینمایم😂🍳
ziba_ziba عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 1529 جمع کن برو واقعی برو با تعهد کتبی برگرد ،اگه مهریت زیاده یبار اجرا بزار ادم بشه دیگه نمیام نی نی سایت
rahaart مدیر استارتر عضویت: 1396/10/17 تعداد پست: 189 کسی که سه تازن از دستش در رفت چطور رفتی زنش شدی؟ من دومی عقدیشم یکی هم صیغه بوده ولی اونا روهمه بدمیگفتن ازشون اولی ک مادربچه هاش بود خیانت کرده بود عکس ومدارک شکایت هاشو نشون داد