2777
2789

بعد دکترم فرستاد واژینال... گفتن۳۳

الان خیلی استرس دارم . اشتراحت مطلق نمیتونم باشم. از نگرانی دارم میمیرم.... کسی بوده مثل من باشه

اینم بگم تو ۱۷ هفته شکمی۳۱ بود😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم سونوی واژینال دقیقه که 33 بوده. بالای 30 باشه خوبه دیگه. نگرانی نداره. 

من 18 هفته 26 بود سرویکسم و سرکلاژ کردم. 

ببخشید یه سوال، هفته 24 واسه چی رفته بودی سونو؟ 

چه آمپول و شیاف بهت داد؟ 

استفاده نمیکردم. اینبار دکترم گفت استفاده کن

خب دیگه استرس چی داری.من از۲۱ هفته آمپول پرولوتون میزنم از اول بارداری ام شیاف..طول سرویکسم ۳۳ بودانومالی.البته من از اول بارداری استراحت نسبی ام چون درد دارم ولی خداروشکر با ای قرص و امپولا و استراحت بالا رفت نترس فقط نزدیکی نداشته باش دسشویی ام فقط فرنگی چیز سنگین بلند نکن خم و راست نشو..توکل ب خدا

خدایا شکرت..
عزیزم سونوی واژینال دقیقه که 33 بوده. بالای 30 باشه خوبه دیگه. نگرانی نداره.  من 18 هفته 26 بو ...

برا شما شکمی ۲۶ بود یا واژینال؟ آخه مشکل اینجاش شکمی بهم گفت سرویکسم ۲۷ هس.... میترسم..... ۲۴ هفته یه بارم فرستاد برا انومالی.... چون من قبلا یه سقط داشتم . محض احتیاط فرستاد.....کاش تو شکمی هم ۳۳ بودم. اصن افسردگی گرفتم

خب دیگه استرس چی داری.من از۲۱ هفته آمپول پرولوتون میزنم از اول بارداری ام شیاف..طول سرویکسم ۳۳ بودان ...

خب طول سرویکس شما شکمی ۳۳ بود . قطعا تو واژینال خیلی بیشتر از ایناس.... من مشکلم اینه شکمی گفتن۲۷. واژینال گفتن ۳۳ . خیلی میترسم. کاش شکمی هم ۳۳ بودم

برا شما شکمی ۲۶ بود یا واژینال؟ آخه مشکل اینجاش شکمی بهم گفت سرویکسم ۲۷ هس.... میترسم..... ۲۴ هفته ی ...

واسه من شکمی 27 بود. همونجا دکتری که سونو کرد بهم گفت شکمی دقیق نیست حتما بیا واژینال. بعد که سونو زو بردم پیش دکترم اونم گفت باید بری واژینال تا اندازه دقیقشو بدونم. واژینال 26 بود. 

نگران نباش عزیزم. واژینال دقیقه. 

خب دیگه استرس چی داری.من از۲۱ هفته آمپول پرولوتون میزنم از اول بارداری ام شیاف..طول سرویکسم ۳۳ بودان ...

عزیزم کدوم شهری؟ آمپول پرولوتون از کجا گیر آوردی؟ 

من مشهدم هر جا رفتم نداشتن، ایرانیشو گرفتم. روش نوشته پروژسترون 250. یعنی این تاثیر نداره؟ 

هفته ای یدونه میزنی؟

شیاف چی استفاده میکنی؟ 

من سرکلاژ کردم ولی دکترم بهم شیاف نداده. از هر کس پرسیدم استفاده میکنه شیاف. میترسم یادش رفته باشه. 

قرص هم ایزوپرین فقط داده

عزیزم کدوم شهری؟ آمپول پرولوتون از کجا گیر آوردی؟  من مشهدم هر جا رفتم نداشتن، ایرانیشو گرفتم. ...

عزیزم منم فقط چندتای اولی رو خارجی با هزار بدبختی گیرم اومد ک مال قبلا بود الان دیگه فقط ایرانی میزنم میگن خارجی نیست.اره من سوال کردم میگن خیلی باهم فرق ندارن.هفته ای یدونه اره میزنم.شیافم پروژسترون میزارم چون لکه بینی داشتم اول بارداری بهم داد هنوزم میگه باید استفاده کنم.شما دیگه وقتی قرص جلوگیری از زایمان زودرس میخوری امپولم میزنی دیگه نیاز نیست شیاف.من میگم کاش قرص بده شیافو قطع کنه

خدایا شکرت..