2777
2789

توی سایت الی گشت و کجارو و هلوکیش سرچ کن سفرنامه ببین کلی هم پیشنهاد هست 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ساحل كشتى يونانى 

ساحل سيمرغ و دلفين

اسكله تفريحى

روستاى تاريخى باغو

شهر زير زمينى كيش

پاساژاى مركز شهر

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

کیش همه جاش دیدنیه جنگ کنسرت بازار کشتی یونانی پارافل ساحل مرجانی خیلی زیاده

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...

يه سالنى هم كنسرت و اينا برگزار ميشه اسمش چى بود ابنما بود فك كنم كنار اسكله تفريحى

بعد تو تالار شهر و هتل ها جنگ زياده

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
 توی سایت چیچی؟

الی گشت 

کجارو

Hello kish

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

رستوران هشتگ و رستوران طهران و رستوران شانديز خيلى خوبن

در ضمن چندتا بازى گروهى و تفريحى خيلى جذاب تو پلاژ اقايان هست اونموقع ها پلاژ بانوان فقط ماساژ و اينا داشت نميدونم الان امكان بازى داره يا نه