سلام و درود برهمه ...دخترم دقیق یه ماهشه و وزنش کمه و به پروتیین گاوی و لاکتوز حساسیت داره تازه متوجه این موضوع شدیم.دکترش گفته یا ایزومیل با ببلاک ال ف بدم بنظر شما کدومش خوبه توروخدا راهنماییم کنید-اینم بگم کولیک داره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
دخترم موقع دنیا اومدن سه و دویست بود بعد دوازده روز بستری بود حین بدنیا امدن سزارین آب داخل کیسه آب وارد ریه ش شد و طفلک خیلی بهش آنتی بیوتیک زدن...بعد بیست و سه روزگی دو کیلو هشت صد گرم اون موقع شیر خودم میخورد و کمکی خیلی کم اصلا وزن نمیگرفت بعد سینمو نگرفت نان بهش دادم شد نفخ شدید و بی قراری و اگزمای کل بدن ولی الان چهارو نیم کیلو خیلی کمه البته تازه شیر خشکی شده..کلا شیرم به بچه هام نمیسازه واسه پسرمم اینجوری بود