2777
2789
عنوان

شیرخشک

149 بازدید | 16 پست

سلام و درود برهمه ...دخترم دقیق یه ماهشه و وزنش کمه و به پروتیین گاوی و لاکتوز حساسیت داره تازه متوجه این موضوع شدیم.دکترش گفته یا ایزومیل با ببلاک ال ف بدم بنظر شما کدومش خوبه توروخدا راهنماییم کنید-اینم بگم کولیک داره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ببلاک شیر سبکیه.وزن دهیشم خوبه

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

ببلاگ خوبه وزن میگیره

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

ببین کدوم پیدا میشه اخه این شیرا کم پیدا میشن باید کل داروخونه ها سر بزنی 

خودتم ک هرچی توش شیر و کره داره نخور ، گوشت اینا هم ک نخور رعایت کن 

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤

والا من دخترم افتضاح بود به همه چی آلرژی داشت جیغغغ میزد با هرچیزی من می‌خوردم حتی رژیم هم گرفتم بازم جیغ میزد 

آخر شیرم ول کرد 

آپتامیل پپتی یا پپتی جونیور میدادم آروم شد 

ببین کدوم پیدا میشه اخه این شیرا کم پیدا میشن باید کل داروخونه ها سر بزنی  خودتم ک هرچی توش شی ...

خانومی شیر خودم نمیدم هردوش راحت میتونم پیدا کنم دوسال پیش به پسرم ایزومیل دادم عالی بود دکترش گف مال شیرخشک نبوده ژنتیکش خوب بوده

دخترم موقع دنیا اومدن سه و دویست بود بعد دوازده روز بستری بود حین بدنیا امدن سزارین آب داخل کیسه آب وارد ریه ش شد و طفلک خیلی بهش آنتی بیوتیک زدن...بعد بیست و سه روزگی دو کیلو هشت صد گرم اون موقع شیر خودم میخورد و کمکی خیلی کم اصلا وزن نمیگرفت بعد سینمو نگرفت نان بهش دادم شد نفخ شدید و بی قراری و اگزمای کل بدن ولی الان چهارو نیم کیلو خیلی کمه البته تازه شیر خشکی شده..کلا شیرم به بچه هام نمیسازه واسه پسرمم اینجوری بود