2777
2789
عنوان

بچه ها کمک ...

123 بازدید | 24 پست

معدم حالت ضعف داشت ی نون کانل با پنیر خوردم باز درد میکنه یجوریه چیکار کنم 😢حالم بده باردارم 

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ی اب ولرم عسل بخور

خوردم لعنتی خوب نمیشه معدم میخاد بیاد تو دهنم

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄
بنظرم عرق نعنا بخور هضم شه سرصبحی چ کاری بود پنیر😥

پنیر برا صبحانس دیگ عزیزم 😐فک کردم شاید ضعف میرم نون پنیر ضعفمو بگیره ک باز همونجورم😕

یکم عرق نعنابخور سیرهم مثل قرص بخورخوبه

امید وارم خوب شه 😟ولی ن سیر داریم ن عرق نعنا😂

خب پاشوبخر. خودنعناخشکشونداری؟ زیره چی؟ کلن چیاداری توخونه مثلاعرق چیزی؟ نبات چی داری؟

نباط زیره نعنا خشک اینا داریم

وقتی ضعف دارید بهتره سردی نخورید چون دلدرد و سردی ضعف میاره خودش،خرما هم خوبه ها

هرچی ک هس نمیدونم چ مرگمه داغونه معدم میخاد از حلقم بیاد بیرون ..خرما از بچگی بخورم معدم ب سوزش میوفته مگر اینکه خرما خشک باشه ..ممنون از کمکتون دوست عزیز ❤