2777
2789
عنوان

بچه ها کمک ...

123 بازدید | 24 پست

معدم حالت ضعف داشت ی نون کانل با پنیر خوردم باز درد میکنه یجوریه چیکار کنم 😢حالم بده باردارم 

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی اب ولرم عسل بخور

خوردم لعنتی خوب نمیشه معدم میخاد بیاد تو دهنم

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄
بنظرم عرق نعنا بخور هضم شه سرصبحی چ کاری بود پنیر😥

پنیر برا صبحانس دیگ عزیزم 😐فک کردم شاید ضعف میرم نون پنیر ضعفمو بگیره ک باز همونجورم😕

یکم عرق نعنابخور سیرهم مثل قرص بخورخوبه

امید وارم خوب شه 😟ولی ن سیر داریم ن عرق نعنا😂

خب پاشوبخر. خودنعناخشکشونداری؟ زیره چی؟ کلن چیاداری توخونه مثلاعرق چیزی؟ نبات چی داری؟

نباط زیره نعنا خشک اینا داریم

وقتی ضعف دارید بهتره سردی نخورید چون دلدرد و سردی ضعف میاره خودش،خرما هم خوبه ها

هرچی ک هس نمیدونم چ مرگمه داغونه معدم میخاد از حلقم بیاد بیرون ..خرما از بچگی بخورم معدم ب سوزش میوفته مگر اینکه خرما خشک باشه ..ممنون از کمکتون دوست عزیز ❤