2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حالا برا کسی استخاره میانه اومده برا ازدواج؟؟؟

واقعا واسه مهمترین تصمیم زندگیتون استخاره اینا میکنین؟😑

پس خدا عقلو شعورو داده برای چی؟

عمه منم برای ازدواجش که استخاره میخواست بگیره، حاج آقاعه نگرفته بود براش و بهش گفته بود که با دعا و استخاره و بعضیا فالو این چیزا که نمیشه تصمیم به این مهمی گرفت.

واقعا واسه مهمترین تصمیم زندگیتون استخاره اینا میکنین؟😑 پس خدا عقلو شعورو داده برای چی؟ عمه منم ب ...

عزیزم من نامزدم و قراره عقد کنیم ولی نمیدونم چرا دلهره دارم همش فکر میکنم خوب نیس خیلی گریه کردم ته دلم آروم نیس نمیدونم چرا، فکر میکنم زندگیم خوب نمیشه 

[QUOTE=224127880]واقعا واسه مهمترین تصمیم زندگیتون استخاره اینا میکنین؟😑 پس خدا عقلو شعورو داده برای چی؟ عمه منم ب ...[/QUOTE

دلهره عجیبی دارم نماز خوندم و استخاره گرفتم که بلکه دلم آروم شه....با قرآن استخاره گرفتم میانه اومد نمیدونم چیکار کنم

عزیزم من نامزدم و قراره عقد کنیم ولی نمیدونم چرا دلهره دارم همش فکر میکنم خوب نیس خیلی گریه کردم ته ...

خب دلیل منطقی برای این احساست داری؟رفتاری یا اخلاقی از نامزدت دیدی که باعث دلهره ات شده؟

البته یه چیزی بگم این دلهره و نگرانی رو اوایل ازدواج همه دارن و ممکنه شما دچار وسواس فکری شده باشی . اگرم رفتار یا اخلاقی از همسر آینده تون دیدین که باعث نگرانیتون شده که بهتره بازم عاقلانه فکر کنید . چون بنظر نمیرسه که استخاره بتونه تضمین زندگی خوب به شما بده

[QUOTE=224127880]واقعا واسه مهمترین تصمیم زندگیتون استخاره اینا میکنین؟😑 پس خدا عقلو شعورو داده برا ...

بهترین راهکار اینکه با این ترس روبه رو بشی. از خودت بپرس چرا همیچین احساسی پیدا کردی؟ دنبال علت باش. 

با اینکارا فقط صورت مسئله رو پاک میکینی

خب دلیل منطقی برای این احساست داری؟رفتاری یا اخلاقی از نامزدت دیدی که باعث دلهره ات شده؟ البته یه چ ...

نامزدم خصلت خوبم داره خصلت بدم داره..خداروشکر از لحاظ قیافه و تحصیلات و کار و اینا اوکیه 

ولی حس میکنم یکم زود عصبی میشه و زودرنجه این منو اذیت میکنه

نامزدم خصلت خوبم داره خصلت بدم داره..خداروشکر از لحاظ قیافه و تحصیلات و کار و اینا اوکیه  ولی ...

عزیزم همه آدما یه خصلت های خوب و بد دارن. هیچ آدمی تو دنیا وجود نداره هیچ اخلاق بدی نداشته باشه و به قول خودمون بیست بیست باشه. بخاطر همین باید درنظر بگیرین که با اخلاقای بد طرف میتونید سالهای سال کنار بیایید یا نه. مثلا بعضیا بد اخلاقی رو میتونن بپذیرن ولی دروغ  رو نه. یا اینکه بعضیا اعتیادو میپذیرن ولی خیانتو نه و برعکس. 

این مسئله روخودت باید با خودت حل کنی. با خودت روراست باش و ببین توانایی داری با این اخلاق همسرت کنار بیای یا نه . 

پدر من هم آدم تند مجازی هست و خیلی زود عصبی میشه. یعنی خدا بدادمون برسه اگر جلوش خطایی از دستمون بیوفته . زود از کوره درمیره ، با اینکه در کل پدرم مرد خوبیه ولی این اخلاقم داره و متاسفانه برای مامانم غیر قابل تحمل بوده و هست. مامانمم مثل شما دوران عقد فهمیده بود این اخلاقو ولی اون موقع ها طلاق اینا مخصوصا تو دوران نامزدی مرسوم نبوده. درکل بگم که زندگی با آدم عصبی اصلا راحت نیس . اگر میتونی صبوری کنیو کنار بیای که دیگه حرفی نیس. ولی خب امید نداشته باش که اخلاقش بهتر بشه یا به کل تغییر کنه