2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیییلی کمیه😍😍😁 من با۱۷۰ ۷۰ کیلوام میگن خوبی..  صبحونه نهارشام چی میخوری ..ورزش ؟ فست فود ...

نه الان 60شدم عزیزم😍😘

من همهههههه چی میخورم همههههه چی😑😂

یه مدت که سنم کم بود دوست داشتم تو عرصه مدلینگ کار کنم رژِیم گرفتم و به 50-52 رسیدم و بی اشتهایی عصبی گرفتم

خداروشکر الان بهتر شدم ولی بخاطر طبعم کلا زیاد چاق نمیشم😁

ورزش هم الان با وجود کرونا خیلی محدود تو خونه فقط قر میدم

شما قد و وزنت واقعا خوبه و خوش هیکل باید باشی😍👌

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
نه الان 60شدم عزیزم😍😘 من همهههههه چی میخورم همههههه چی😑😂 یه مدت که سنم کم بود دوست داشتم تو عر ...

آره خوبم ولی وزن ۵۸ یا ۶۰ میخام برسم 

وای چجوری رژیم گرفتی؟😍

بهم بگو چیکارکنم کم بشه وزنم اون زمان ک میخواستی 

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
الان چطور اندامت؟من اگه قد و وزنم یکی شه میرم رو ابرا از خوشحالی.

اندامم خوبه ولی وزنم حس میکنم زیاده خودم دوس دارم ۶۰/۶۳ کیلو باشم اینطوری قد هم بلند تر نشون داده میشه

نر بوگندو نه درخواست دوستی بده نه ریپلای کن فهمیدی یا بیام حالیت کنم عقب مونده

آره خوبم ولی وزن ۵۸ یا ۶۰ میخام برسم  وای چجوری رژیم گرفتی؟😍 بهم بگو چیکارکنم کم بشه وزنم او ...

من وعده های غذایی مو کم کرده بودم و در کنارش روزی 2ساعت ورزش میکردم حین ورزش هم شکمم رو با یه شال محکم میبستم که باعث شده بود سرعت چربی سوزیم بالاتر بره هر روز به جای آب مخلوط آب و آب لیموی تازه میخوردم و به جای تنقلات آب کرفس و آب هویج میکس شده میخوردم

به نظرم 65 برات بهتره تا 58 من الان میخوام تا 65 بیام بالا اگه بشه😑😂

(( پنهان اگرچه داری چون من هزار مونس/من جز تو کس ندارم پنهان و آشکارا))  !✨💜
اره منمی دوست دارم فکرمیکردم وزنش۷۰کیلوایناباشه ولی قسم میخورد۵۰کیلوعه

اوهوم منم اینجوریم

دوستان هرکدوم کار✅ تایپ✅جزوه نویسی✅تبدیل عکس  به متن✅تبدیل ویس به متن✅پاور✅خلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅ورد✅تحقیق✅ارائه✅مقاله✅آزمون نهاد✅خلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن
از یه سایت خودشون دادن ، ولی به هیچ وجه توصیه نمیکنم من واقعا شرایطم استثنایی هست که مجبور شدم  ...

من قرص خیلی قرص استفاده کردم قبلا. دیگه قصد ندارم قرص بخورم فقط خواستم بدونم قلقشو‌ پیدا کردم با کم خوری و ورزش فعلا دارم کم میکنم.ممنون عزیزم

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
ببخشید دیر شد عزیزم گوشیم خاموش بود 13/14 سال

خب حالا قد میکشی دیگه.شیر و تخم مرغ و بادام و گردو و فندق و کنجد کلا مغزیجات بخور با هویج و پرتقال قد میکشی

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه