2821
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 34 پست
بهترین راه حل اینه خونه دو طبقه بگیرید اون بالا شما پایین یا برعکس اونجوری ن به درست میرسی ن ب هیچی ...

اره خیلی زیاد 😖

ولی با این مورد مشکلی ندارم مشکلم فقط اینه 

بهت حق میدم که نتونی کنار بیای ولی نمیدونم چ راه حلی بهت بدم اونم مادرشه وبراش خیلی زحمت کشیده

آخه برای اون کشیده برای من که کاری نکردن هیچی تا الان ی شال هم برام نخریدن 🥴

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بهت حق میدم که نتونی کنار بیای ولی نمیدونم چ راه حلی بهت بدم اونم مادرشه وبراش خیلی زحمت کشیده

اگه برای این 28سال کشیده برای اون یکی ها 38سال کشیده منم بهش گفتم که ماهی هفته ای یبار هم بیاد خونه ما قدمش رو چشم ولی گفت نه می‌خوام نگهدارم منم گفتم نمی‌خوام گفت نمیخوای خدافز منم گفتم نگهداری مطمعن باش میرم 

من یه سال از ازدواجم با مادر شوهرم اینا زندگی میکرد بعد چون برادر شوهرم داشتم خیلی اذیت میشدم اون لباسی ک میخواستم نمیتونستم بپوسم یا همسرمو هر جایی بغل کنم یا براحت بریم بیرون بگردیم خیییلی اذیت شدم ولی الان جدام خیلی راحتم هر جور دوست دارم زندگی میکنم

عزیزم زندگیت خراب میشه اگه مادرشوهرت بیاد..یه رابطه زناشویی درست حسابی هم نمیتونین داشته باشین فردا ...

اره منم خواستم بگم این موضوع رو نشد گفتم زشته ولی واقعا اون موقع از میون دخترای خوشگل و عشوه بیا میاد خونه میگه الان اونم هست دا تو خونه میاد خونه میبینه با لباس بسته بیاد نمیتونم بغلش کنم جلو در این جور چیزا خیلی رو رابطه تاثیر داره اما نمی‌فهمه چسبیده ب مادرش 😑

من یه سال از ازدواجم با مادر شوهرم اینا زندگی میکرد بعد چون برادر شوهرم داشتم خیلی اذیت میشدم اون لب ...

منم دقیقا همینو میگم ولی میگه تو میخوای بخاطر آزادی خودت من مادرمو ول کنم بندازم بره نمیشه که دیدی تو منو دوست نداری اگه دوستم داشتی ب حرفم گوش میکردی دوست داشتم فقط این نیست باید با سختی کنار بیای منم گفتم با تو کنار میام اما گفت دوست داشتن اما ندارع منم گفتم تو دوستم داری ب حرفم گوش کن و منو وادار ب کاری که نمی‌خوام نکن گفت مجبوری نیستی میخوای بمون نخوای هم میتونی بری 

منم دقیقا همینو میگم ولی میگه تو میخوای بخاطر آزادی خودت من مادرمو ول کنم بندازم بره نمیشه که دیدی ت ...

خو پس یه خونه دو. طبقه بگیرید بالاش شما پایینش مادر شوهرتون خخخ یا یه هکسر براش پیدا کنید 🤦🏻‍♀️

خو پس یه خونه دو. طبقه بگیرید بالاش شما پایینش مادر شوهرتون خخخ یا یه هکسر براش پیدا کنید 🤦🏻‍♀️

62سالشه ها پاهاش هم درد می‌کنه راهکاری نداری یا مثلاً چی بگم بعد یک هفته یا دو هفته تصمیم نهایی میگیرن

میگم نمی‌خوام با ما بمونه یا نمونه یا جدایی بمونه هم می‌دونم یا اون ب من میگه بیا پایین یا اون میاره ...

اینجوری تو دو طبقه مجزا باشین بهتره تا اینکه پیش هم باشین..الان بچه ای..اگه بزرگتر بودی شوهرت جرات نمیکرد همچین پیشنهادی بده

دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖
اینجوری تو دو طبقه مجزا باشین بهتره تا اینکه پیش هم باشین..الان بچه ای..اگه بزرگتر بودی شوهرت جرات ن ...

درسته سنم کمه اما خودم مثل سنم نیستم 🤣🤣🤣

میخوای طلاق بگیرم بعد پنج سال ازدواج کنم 😕😁

درسته سنم کمه اما خودم مثل سنم نیستم 🤣🤣🤣 میخوای طلاق بگیرم بعد پنج سال ازدواج کنم 😕😁

ن آخه شوهرت فک میکنه چون بچه ای زیر بار زور میری

دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖
ن آخه شوهرت فک میکنه چون بچه ای زیر بار زور میری

توی اون فکر باشه اون نمیاد که منو طلاق بده ولی من نمی‌خوام 

اگه جدا نشدیم و سر خود قبول کرد آورد نگهداره چی😑😖

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779