2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 34 پست
توی اون فکر باشه اون نمیاد که منو طلاق بده ولی من نمی‌خوام  اگه جدا نشدیم و سر خود قبول کرد آو ...

با پدر مادرت صحبت کن..بگو ک بهش بگن دخترمون هنوز بچه س نادونه شاید خدای نکرده فرداروزی روش تو روی مامانت باز بشه و از سر بچگی یه حرفی بزنه ک نشه جمعش کرد.‌..دخترم باید یه خونه مستقل باشه ک اول زندگیش تا بخواد پخته بشه و همه چی یاد بگیره طول میکشه..خانمی شما هنوز باید خیلی تجربه کسب کنی ..اگه از همین اول مادرشوهر پیشت باشه تا یه سال دیگه یا افسرده میشی یا عصبی و وحشی و هر روز با مادرشوهرت دعواتونه...خب همین الان جلوی ضررو بگیرین بهتره..مادرشوهرت سنی ازش گذشته اگه یه چیزی بهت بگه حتی بد باشه و تو جوابشو بدی همه از چشم تو میبینن حتی اگه مقصر مادرشوهرت باشه میگن تو نباید جواب میدادی حرمت موی سفیدشو میکردی ...پیر میشی

دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با پدر مادرت صحبت کن..بگو ک بهش بگن دخترمون هنوز بچه س نادونه شاید خدای نکرده فرداروزی روش تو روی ما ...

اره والا منو چ ب اون کارا من هنوز چندسالمه غذای دو نفره بلد نیستم بیام اون بکنم اه خدا کنه نگه نداره

دیدی گفتم اهل این حرفا نیست شب میگه ب من زنگ نزن دیگه مال منو تو نمیشه الان آهنگ فرستاده 

نمیشه به دوری تو عادت کرد دیدار ب قیامت گفت اما آخرش 🤣🤣🤣🤣

فکر می‌کنه پا میدم هه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز