2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 34 پست
توی اون فکر باشه اون نمیاد که منو طلاق بده ولی من نمی‌خوام  اگه جدا نشدیم و سر خود قبول کرد آو ...

با پدر مادرت صحبت کن..بگو ک بهش بگن دخترمون هنوز بچه س نادونه شاید خدای نکرده فرداروزی روش تو روی مامانت باز بشه و از سر بچگی یه حرفی بزنه ک نشه جمعش کرد.‌..دخترم باید یه خونه مستقل باشه ک اول زندگیش تا بخواد پخته بشه و همه چی یاد بگیره طول میکشه..خانمی شما هنوز باید خیلی تجربه کسب کنی ..اگه از همین اول مادرشوهر پیشت باشه تا یه سال دیگه یا افسرده میشی یا عصبی و وحشی و هر روز با مادرشوهرت دعواتونه...خب همین الان جلوی ضررو بگیرین بهتره..مادرشوهرت سنی ازش گذشته اگه یه چیزی بهت بگه حتی بد باشه و تو جوابشو بدی همه از چشم تو میبینن حتی اگه مقصر مادرشوهرت باشه میگن تو نباید جواب میدادی حرمت موی سفیدشو میکردی ...پیر میشی

دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

با پدر مادرت صحبت کن..بگو ک بهش بگن دخترمون هنوز بچه س نادونه شاید خدای نکرده فرداروزی روش تو روی ما ...

اره والا منو چ ب اون کارا من هنوز چندسالمه غذای دو نفره بلد نیستم بیام اون بکنم اه خدا کنه نگه نداره

دیدی گفتم اهل این حرفا نیست شب میگه ب من زنگ نزن دیگه مال منو تو نمیشه الان آهنگ فرستاده 

نمیشه به دوری تو عادت کرد دیدار ب قیامت گفت اما آخرش 🤣🤣🤣🤣

فکر می‌کنه پا میدم هه