2777
2789
عنوان

مهاجرت

97 بازدید | 10 پست

سلام

بچه ها چندتا سوال داشتم درباره مهاجرت، اگه خودتون درموردش اطلاع دارین یا کسی یا جایی رو میشناسین که بتونن راهنمایی کنن ممنون میشم بهم بگین.

1.کم هزینه ترین راه مهاجرت چیه؟

2.راحت ترین راه مهاجرت چیه؟

3.چطوری میشه یه خانواده همگی باهم مهاجرت کنن؟ نه اینکه مثلا فقط بچه ها رو بفرستن به بهانه تحصیل تا شرایط اقامتشون جور بشه

مهاجرت تحصیلی مطمئن ترین راهه 

اگه خانوادگی بخوان برن مهاجرت کاری 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میدونین ب چه صورته؟

کاری یا تحصیلی؟

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
کاری

بستگی به کشوری که میخواید برید داره 

بطور کلی یا میتونین ویزای جستجوی کار بگیرین که فکر کنم حدود شش ماه تا یکساله و تو کشور مقصد دنبال کار میگردین 

تو این مدت هم تمام هزینه ها با خودتونه 

یا توی ایران بین جاب آفرها بگردید و برای پوزیشن ها اپلای کنید و اگه اکسپت شد برید دنبال ویزای کاری 

روش سرمایه گزاری هم هست که هزینه زیادی داره و باید بتونید چند نفر بومی رو به اشتغال در بیارید 

برای کانادا میدونم که مشاغل خاص موقعیت خوبی دارن 

مثلا شما مدارکتون رو بفرستید که من این مهارت رو دارم و توی کانادا یا کسی این کار رو انجام نمیده یا تعداد کمی مشغول به این کار هستن

کمکی بود در خدمتم

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضام . امیدوارم قابل درک باشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز