2777
2789
عنوان

بیماری صرع

| مشاهده متن کامل بحث + 11352 بازدید | 798 پست
نه بابا همون قرصمو بهم دادن خوردم حالا همسرمم بیشتر حساس شده دیدی مثلا ادم تو خواب میبینه از بلندی ...

من حرفمو زدم حالا خودتون هرطور صلاح میدونید اما کار درستو انجام بدین

اگه دکتر اونجا نتونه کنترل کنه همینجوری تن تن حمله بهت دست بده خوبه??عزیزم کنترل بشه شاید تو یک سالم ...

اخه میدونین اینا لوبل ۱۰۰۰ باید اثر بزاره نمیدونم چی باعث میشه اینجوری بشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من حرفمو زدم حالا خودتون هرطور صلاح میدونید اما کار درستو انجام بدین

الان من منتظر نوار مغزی ام برم جوابو بگیرم اگه بازم مثه قبلی تشنج نشون داد همسرمم مخالفت کنه با بابام میام

اخه میدونین اینا لوبل ۱۰۰۰ باید اثر بزاره نمیدونم چی باعث میشه اینجوری بشم

ببین بار اول پسرم تشنج کرد بیمارستان بهش والپروات داد 200شب میخورد200صب دو هفته بعدش حمله اونم 2بار در عرض3ساعت بهش دست داد دیگه پیش اون دکتر نبردیم خداروشکر این دکترو پیدا کردیم گفت اون قرصو ندین دو نوع قرص داد کنترل شد تا یک سال همینجوری دوزشو آورد پایین تا اردیبهشت یک تشنج خفیف بهش دست داد اونم دکتر گف بخاطر داروش که لب مرز بود شده الان خداروشکر نزدیک یک سال تشنج نکرده

یعنی دکتر دوز دارورو پایین آوردنی میگم ماچش کنم      

😂😂😂منم وقتی دکتر میگه باید همینارو ادامه بدی فقط میخوام بلند شم سرشو بکوبم دیوار لااقل نمیخواد به ادم امیدی چیزی بده همچینم میگه درک میکنم درک میکنم انگار خودش تشنج و اینارو تجربه کرده ازش پرسیدماا گف نه من تشنج نکردم تشنج رو هم از نزدیک ندیدم!!!!!!!!

😂😂😂منم وقتی دکتر میگه باید همینارو ادامه بدی فقط میخوام بلند شم سرشو بکوبم دیوار لااقل نمیخواد به ...

اولین بار پیش این دکتر رفتیم دارو داد گف2ماه بعد بیاین گفتیم اگه تشتج کنه چیکار کنیم گف دیگه نمیکنه همیطورم شد بعد ماه دوزشو آورد پایین