2777
2789
عنوان

بیماری صرع

| مشاهده متن کامل بحث + 11354 بازدید | 798 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدایی زیاده خب دکتر میبینه این دارو و دوزش جواب نمیده چرا عوض نمیکنه اسکول

حالا اینا به کنار ینی من که اونارو میخورم خیلی خیلی بیحال میشم خب ادم اون دوز از دارو رو دو وعده بخوره معلومه که بیحال میشه چن وقت پیش خونه مامانم اینا من ساعت ۸ قرصمو خوردم نیم ساعت بعدش همچین بیحال افتادم زمین اصلا نا نداشتم حرف بزنم الان مامانم از همون دکتر قبلیم که سعید چارسوئی هس وقت گرف همین دکترم گف اسمشم نمیارین 

دختر منم داره..والپروات میخوره خدارا شکر تحت کنترله. خیلی روش زوم نشین.سعی کنید توفشارهای  عص ...

درسته عزیزم.فقط باید به خدا سپرد

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

تو نت بزن 

درمان صرع با طب سنتی حکیم خیراندیش

انشاءالله که خوب میشن

عکس پروفایلم حکیم خیراندیش هستند . ایشون پزشک و استاد دانشگاه طب سنتی هستند و تو روسیه و ارمنستان تحصیل کردند  و پسر نیوزیلندی رو که هیچ دکتری تو اروپا  نتونست درمان بکنه ایشون تو دوازده ساعت درمان کردند. ایشون فقط بیماری های لاعلاج میپذیرن . اگه وقت کردی برو تاپیک مزاج شناسیم ، مزاج شناسی رو از طریق لینک پست اول یاد بگیرید احیانا لینک باز نشد بگید لینک جدید براتون بذارم . این دوره مزاج شناسی، رایگان توسط خود حکیم خیراندیش تدریس شده است. مزاج شناس باشید😉 اللهم عجل لولیک فرج یا امام زمان همه چیز من همه دار و ندارم فدای وجود شما یا صاحب الزمان خیلی دوست دارم از ته دلم شما رو محکم بغل کنم دست هاتون رو ببوسم و بذارم روی چشمام تو همانند شعر موزونی هستی که مولانا بسراید و موذن زاده آن را بخواند😍                                                         

والا من و پسر عموم بیماری صرع داشتیم

علت اصلیش برای ما مشکل ریه بود

ولی توی بچگی بیمار شدیم 

مرتبببب باید قرص بخوره سر وقت دقیق نه اینکه دو روز بخوره یه روز نخوره 

بابای من از شدت استرس یه قرص توی کیف مامان داشت یکی تو خونه مامان بزرگم یکی تو ماشین

یکی هم توی کیف کیتی من بود و تقریبن کل فامیل میدونستن ساعت ۱۱ من قرص میخورم بعد از ۱۵ سال ساعت قرصم هنوز یادشه 

اگه مرتب قرصش رو بخوره خوب میشه 

والا من و پسر عموم بیماری صرع داشتیم علت اصلیش برای ما مشکل ریه بود ولی توی بچگی بیمار شدیم  ...

خب واسه شما علت داشته بعد اینکه مشکل ریه برطرف شده مشکل تشنجتونم رفع شده واسه ما بی علته