2777
2789
عنوان

بیماری صرع

11258 بازدید | 798 پست

کسی رو می‌شناختین که بیماری صرع داشته باشه و بعد مدت ها دارو خوردن خوب بشه؟تو رو خدا هر چی میدونید بگید براتون صلوات می‌فرستم.ممنونم

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم استرس نباید داشته باشه. روش فشار روحی روانی نباشه. عصبی هم نشه. در ضمن اگر هروقت حمله بهش دست میده و شدید هست. سریع ی چادر مشکی رو چشماش بندازید و اینکه مواظب باشید غذایی لقمه ای تو دهنش نباشه هنگام حمله ک خدایی نکرده راه گلوشو نبنده.ی دارویی هست قبلا بود فکر کنم کاربامازپین بود خیلی خوب بود. بعد ی داروی دیگم هست اونم خوبه الان یادم نیس. ولی با دارو حتما کنترل می‌شه. و کم کم رفع مبشه نگران نباش فقط عصبی نشه خیلی مهمه 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
عزیزم استرس نباید داشته باشه. روش فشار روحی روانی نباشه. عصبی هم نشه. در ضمن اگر هروقت حمله بهش دست ...

عزیزم خداروشکر اصلا جمله نداره فقط در حد خیره شدن و پلک زدن هستش دپاکین پونصد میخوره

عزیزم خداروشکر اصلا جمله نداره فقط در حد خیره شدن و پلک زدن هستش دپاکین پونصد میخوره

امکان داره خوب بشه؟آخه بعضی ها میگن لاعلاج هستش

خب خیلی خوبه. ک حمله نداره. یکی از آشناها همین طوری بود ی دکتری بردنش مشهد بیمارستان امام رضا ی دارویی داد بهش ک آب روی آتیش بود این مال 15 سال پیش هست. دکتره رفته. و دیگ مریضی اونم برنگشت 

اما فقط میخوام بهت بگم ک درمان داره اصلا نگران نباش فقط ی دکتر خوب ببر و توکل بخدا کن حتما جواب میگیری 

خب خیلی خوبه. ک حمله نداره. یکی از آشناها همین طوری بود ی دکتری بردنش مشهد بیمارستان امام رضا ی دارو ...

ممنون عزیزم برام وقت گذاشتی برات صلوات فرستادم یه غم خیلی بزرگ نو دلمه خدا خودش به همه کمک کنه

اتفاقا درمان پذیره

من تو رو درک میکنم عزیزم.به پسرت غذاهای طبع سرد نده مخصوصا ماهی و خیار و مخصوصا شب ها.بهش اعتماد بنفس و روحیه بده انشالله زود خوب میشه

ممنون عزیزم برام وقت گذاشتی برات صلوات فرستادم یه غم خیلی بزرگ نو دلمه خدا خودش به همه کمک کنه

ممنونم برای صلوات عزيزم ی دعات محتاجم. انشالله ب حاجتت برسی. ولی پیگیر باش ی دکتر خوب برو حتما درمان داره نزار تا دیرتر بشه. اون آشنامون 17 سالگی افتاد تو راه دکتر و درمان شد. شما انرژی منفی نده ک دلسرد بشی  فقط برو برای درمان توکل ب خدا کن حتما جواب میگیری