2777
2789
عنوان

بیماری صرع

| مشاهده متن کامل بحث + 11281 بازدید | 798 پست
ممنونم برای صلوات عزيزم ی دعات محتاجم. انشالله ب حاجتت برسی. ولی پیگیر باش ی دکتر خوب برو حتما درمان ...

نه عزیزم میرم دکتر هر چند ماه نوار مغزی میخواد میبرم الآن هم دارو میخوره ممنون عزیزم تو هم به خواسته قلبیت برسی انشالله

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خداروشکر اصلا جمله نداره فقط در حد خیره شدن و پلک زدن هستش دپاکین پونصد میخوره

عزیزم من دارم منم دپاکین پونصد میخورم داروها ش مرتب بخوره کامل کنترل میشه 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪
عزیزم نوع تشنج همسرتون تو بچگی چی بوده??پسر منم از پارسال تشنج تونیک کلونیک داره الان 8سالشه دکترشم ...

عزیزم نوع صرعش نمی‌دونم ولی کاهی وقتا خیره میشه یا تند پلک مبزنه.به نظرتون درمان قطعی داره؟

عزیزم من دارم منم دپاکین پونصد میخورم داروها ش مرتب بخوره کامل کنترل میشه 

عزیزم انشالله خوب بشی.صرع تو چجوریع فدات شم؟دکتر میری؟

عزیزم نوع صرعش نمی‌دونم ولی کاهی وقتا خیره میشه یا تند پلک مبزنه.به نظرتون درمان قطعی داره؟

دکتر خودش چی گفته??دکتر پسرم که مطرحه گفتن صرع درمان پذیره حرف من نیست حرف دکتره 

اینو بگم شوهرم از بیست سالگی تا بیست و چهار سالگی دارو نخورده اصلا.دکتر گفته بودش خوب شدی.بعد کرونا دوباره برگشت

دکتر خودش چی گفته??دکتر پسرم که مطرحه گفتن صرع درمان پذیره حرف من نیست حرف دکتره 

خدا از دهنت بشنوه عزیزم.دکتر شوهرم گفتش دو سه سال دارو بخوره خوب میشه.ولی باید رعایت کنه وگرنه بازم برمیگرده

خدا از دهنت بشنوه عزیزم.دکتر شوهرم گفتش دو سه سال دارو بخوره خوب میشه.ولی باید رعایت کنه وگرنه بازم ...

انشاالله اگه خواستی آدرس دکتر پسرمو میدم پیش اونم برین،ميشه از همسرتون بپرسین صرع دوران کودکیشم خیرگی بوده یا جور دیگه بوده??

انشاالله اگه خواستی آدرس دکتر پسرمو میدم پیش اونم برین،ميشه از همسرتون بپرسین صرع دوران کودکیشم خیرگ ...

ممنون عزیزم.نه دفعه اول تشنج کامل کرده دهنش کج شده کف اومده غش کرده.بعد رفته دکتر تبدیل شده به خیره شدن و پلک زدن سریع.خوب خوب شده بود دیگه نه قرص می‌خورد نه تشنج میکرد.تا اینکه کرونا گرفت کرونا زده به اعصابش صرعش برگشت.راسنی صرع پسرت چطوری هستش؟یعنی چی تو خواب تشنج می‌کنه میشه بیشتر توضیح بدی؟

ممنون عزیزم.نه دفعه اول تشنج کامل کرده دهنش کج شده کف اومده غش کرده.بعد رفته دکتر تبدیل شده به خیره ...

اولین بار 7صب تو خواب بود یهو مث همسر شما شدید بود بعدش دوبار خفیف بوده فقط یک دست و پاش در حد چن ثانیه پرید  همین الان داروهاشو کم کرده خداروشکر دکتر خوبیه مریضو به دارو نمیبنده

اولین بار 7صب تو خواب بود یهو مث همسر شما شدید بود بعدش دوبار خفیف بوده فقط یک دست و پاش در حد چن ثا ...

عزیزم انشالله خوب بشن پسرتون.اگر چیزی در مورد این بیماری میدونید حتما به منم بگین دعاتون میکنم

یهو بیدار میشه با ناله دست و پاش چن تا میپره خوب میشه

نه شوهر من بیدار میشه ولی دستو پاشو تکون میده انکار تو خواب میترسه