2777
2789
عنوان

بیماری صرع

| مشاهده متن کامل بحث + 11351 بازدید | 798 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چن شب پیش شامو خونه مادر شوهرم اینا بودیم تقریبا ساعت ۱۲ و اینا بود اومدیم خونمون همسرم داشت باهام شوخی میکرد منم هی جیغ و داد میکردم نکن

داشتم مانتومو درمیاوردم که حمله اولی اومد سراغم اصلم نفهمیدم چی شد دومی و سومی هم همینجوری پشت سر هم داشتن میومدن که ساعت دقیقا ۵ صبح بود دیدم بیمارستانم همسرم میگف نه قلبت میزد نه نفس میکشیدی همسرم هنوزم که هنوزه وقتی سرم درد میکنه دست و پا میزنه که چیزی نشه تا حالا سابقه نداشت تشنج همچین بلایی سرم بیاره

چن شب پیش شامو خونه مادر شوهرم اینا بودیم تقریبا ساعت ۱۲ و اینا بود اومدیم خونمون همسرم داشت باهام ش ...

الهی بمیرم ،عزیزم چرا پیش دکتر خوب نمیری تشنجت کنترل نشده عزیزم چرا با خودت همچین کاری میکنی

چن شب پیش شامو خونه مادر شوهرم اینا بودیم تقریبا ساعت ۱۲ و اینا بود اومدیم خونمون همسرم داشت باهام ش ...

اگه کنترل بشه انقد شدید نمیشه توروخدا پیش گوش ننداز پاشو بیا تهران

الهی بمیرم ،عزیزم چرا پیش دکتر خوب نمیری تشنجت کنترل نشده عزیزم چرا با خودت همچین کاری میکنی

بخدا قرصامو سر وقت میخورم اصلا عصبی و اینا نمیشم خودمو خسته نمیکنم من اونجوری شدنی با داد و فریاده مادر شوهرم اینا رو صدا زده بود مادر شوهرم و برادر شوهرم اومدن منو سوار کردن بردن همسرمم سرشو کوبیده بود دیوار همچین اوضاعی بود نگو

اگه کنترل بشه انقد شدید نمیشه توروخدا پیش گوش ننداز پاشو بیا تهران

بخدا همسرم میترسه منو ببره جای دور میگه اگه تو راه حالت بد بشه من اونجا دکتر از کجا گیر بیارم حالا تهرانو بگم فک نکنم بیاره

بخدا قرصامو سر وقت میخورم اصلا عصبی و اینا نمیشم خودمو خسته نمیکنم من اونجوری شدنی با داد و فریاده م ...

درسته اونا تأثیر داره اما بیشترین تأثیرو قرص میزاره اگه تحت کنترل بود اینجوری تشنج نمیکردین ،تو بیمارستان چیکار کردن?دارو دادن?

بخدا همسرم میترسه منو ببره جای دور میگه اگه تو راه حالت بد بشه من اونجا دکتر از کجا گیر بیارم حالا ت ...

اگه دکتر اونجا نتونه کنترل کنه همینجوری تن تن حمله بهت دست بده خوبه??عزیزم کنترل بشه شاید تو یک سالم حمله بهت دست نده 

درسته اونا تأثیر داره اما بیشترین تأثیرو قرص میزاره اگه تحت کنترل بود اینجوری تشنج نمیکردین ،تو بیما ...

نه بابا همون قرصمو بهم دادن خوردم

حالا همسرمم بیشتر حساس شده دیدی مثلا ادم تو خواب میبینه از بلندی پرت میشه یهو میپره دیشب اونجوری شدم دیدم زود پاشد صدای قلبمو گوش میداد

بخدا همسرم میترسه منو ببره جای دور میگه اگه تو راه حالت بد بشه من اونجا دکتر از کجا گیر بیارم حالا ت ...

ببین من نمیتونم شمارو مجبور کنم اما میتونم راهنمایی کنم خیلیا از راه دور میان تهران و جواب گرفتن بعدشم دکتر ایمیل داره هرچی بشه و مشکلی پیش بیاد جواب میده