2777
2789
عنوان

دیدو بازدید عید😥

214 بازدید | 13 پست

عید نزدیکه دوباره دید بازدید عید اصلا حوصله دیدو بازدید ندارم.فامیلای شوهرم این شهر نیستن حوصله فامیل خودمو ندارم (خواهر ،برادر)دوسال ماه رمضون بود عید ،بهونه می اوردم هیج جا نرفتم فقط خونه پدر می رفتم .از یه طرف میگم بریم سفر هم هزینه سفر زیاد در می یاد هم بلاتکلیفی اینکه بریم سفر ج نگ بشه و اواره شیم به نظرتون چیکا کنم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک همون خونه پدرمادر همسر خونه مادر خودمم یکی دوروز میمونم اگ شرایط اوکی بود سفر دور اگ نبود استانهای اطراف میریم همین دیگ هیچ جا نمیریم حوصلشونو ندارم

عشق از آن مردان شجاع است...برای مردهای ضعیف مادرانشان زن میگیرند..!😉💛 ❌️درخواست نده مرتیکه زبون نفهم❌️

نمیدونم منم دوست ندارم

فامیلامون به اسم دلسوزی به شدت فضولی میکنن

فامیل مادریمون همه شهرستانن

مامان منم انگار جواهر پیدا کرده همیشه کل دو هفته رو میمونه

دهنم سرویس

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
من که هر صبح بیدار میشم میگم خدایا شکرت جنگ نشد و زنده موندم ولی دوباره تا غروب میشه استرس جنگ دارم

بیخیال عزیز

من که کامل خودم رو تحریم خبری کردم کلا دنبال نمیکنم این ماجراها و مذاکرات رو

اینطوری بیشتر خودت رو نابود میکنی

من هر سال شور و شوق دید و بازدید دارم شوهرم دوسال مثل شما بهونه اورد نذاشت بریم جایی ولی امسال اگر خدا بخواد تمام تلاشم رو میکنم بریم دید و بازدید

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
چه خوب حوصلشو داری

آره مهمونی رفتن و آمدن رو خیلی دوست دارم مخصوصا توی عید

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪