2777
2789
عنوان

بیماری صرع

| مشاهده متن کامل بحث + 11318 بازدید | 798 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوز پایین خیلی خوبه واقعن من الان لوبل ۱۰۰۰ میخورم انگار چهار پنج تا کلونازپام خوردم

واسه پسرم اول دپاکین 500با فنو60داد بعد دوماه فنو رو کرد50بعد چن ماه دپاکینو نصف کرد بعد چن ماهش کرد رهکین 200و فنو35اما تشنج کرد دو هفته بعدش بازم فنو کرد60 اما الان عوض فنو کلونازپام و رهاکین میخوره فقط شبا از اولشم فقط گفته شبا بده

کلونازپام1نصفش،ایمی پرامین وایه پرخاشگریس داد که خیلی خوب شده پسرم خداروشکر

دکترمون ایمیل داره از سایت پیدا کن ایمیل بده ببین چی میگه نمیدونم چون مریضش نیستی جواب بده یا نه باز دوسداشتی امتحانش ضرر نداره

ما احتمالا شنبه بریم یه معاینه بکنه خیالم راحت شه وگرنه وقتمون واسه اردیبهشته

پس چرا زودتر میری! آگه مشکلی نداره همون سر وقت برو زود نرو

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

پس چرا زودتر میری! آگه مشکلی نداره همون سر وقت برو زود نرو

آخه آخه دوماه پیش یه موج تشنج اومد سراغش مث صرع ابسانس نمیدونم چی بود ایمیل دادیم آزمایش والپروات نوشت سالم بود سوال کردم چرا همچین شد ج نداد خداروشکر تکرار نشد اما برم خیالم راحت شه 

متخصص کودکان نبوده نه??واسه پسرمم واسه کودکان نیس اما بهتر از متخصص اطفال درمان میکنه به یه کاربری د ...

نه نبود 

اگه نظر منو بخایی بچتو نبر پیش متخصص اطفال چون فقط آدمو پاس میدن یا کلن هرچی داروی بی ربطه بت میندازن چون همین کارو بامنم کردن 

واسه گاو بودن نیاز به شاخ نیست رفتار هم کافیه!
نه نبود  اگه نظر منو بخایی بچتو نبر پیش متخصص اطفال چون فقط آدمو پاس میدن یا کلن هرچی داروی بی ...

نه واسه پسرم متخصص اطفال نیست اما اطفالم درمان میکنه بهتر از متخصص اطفال

آخه آخه دوماه پیش یه موج تشنج اومد سراغش مث صرع ابسانس نمیدونم چی بود ایمیل دادیم آزمایش والپروات نو ...

ببر خیالت راحت بشه عزیزم

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب