2777
2789
عنوان

بیماری صرع

| مشاهده متن کامل بحث + 11318 بازدید | 798 پست
پسرم یه دونه مث ترس میپره اول خواب اما بیدار نمیشه

میدونی بزا من بگم چطور اونجوری میشه،الان مثلا میخواد بخوابه وقتی دو سه دیقش که به خواب رفته بدنش میپره اون فک میکنه انگار کسی هولش میده یا کسی دستشو هول میده یا پاشو،من اولش فک میکردم شاید ترسیدم که بدنم تو خواب میپره بعدا فهمیدم به خاطر صرعه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان فرق کردین?

خب الان تشنج همون تشنجه ولی الان اونجوری که قرص میخوردم باز بدنم میپرید الان اینجوری نیس مثلا میبینید ۶ ماهه یه بار هم پرش نداشتم تو پست قبلی که گفتم خیلی خسته بودم،اون شب دیر خوابیدم خیلی ام خسته بودم همسرم بیدارم کرد گف بیا سر جات بیدار که شدم بدنم پشت سر هم پرید خودشم محکم بعدش چشامو وا کردم دیدم مادر شوهرم و شوهرم بیچاره دوتاشونم خیلی ترسیده بودن از حالت بدنم فهمیدم هم فشارم افتاده بودم هم قند خونم

خب الان تشنج همون تشنجه ولی الان اونجوری که قرص میخوردم باز بدنم میپرید الان اینجوری نیس مثلا میبینی ...

واسه پسرم اولین بار شدید بود سیاه شد بدنش دهنش قفل شد بیهوش شد 2دیقه شد اما از وقتی که تحت نظر همین دکتره یک سال کنترل شد از اولشم یواش یواش داروشو کم کرد اما فنوباربیتال چون خیلی کم کرد بدنش عکس العمل نشون داد تشنج کرد اما قفل نشد بیهوش نشد با ناله بیدار شد یه دست و پاس چن ثانیه پرید من گفتم شاید خشک شده گرفته شوهرم گف تشنجه پارسال اردیبهشت بود

الان تقریبا از رو آخریه دوماه میگذره خودمم خیلی مواظبم خودمو زیاد خسته نمیکنم بی خواب نمیمونم گشنه ن ...

ببین بیا حرفمو گوش کن پیش دکتر پسرم برو بخدا ضرر نمیکنی بعد منم دعا میکنی کنترل میکنه شدید

الان این دومین دکترمه دیگه همسرم میگه نباید عوض کنیم اخه دکترا که هی دارو عوض میکنن همسرمم میگه تند ...

انتخاب دکتر خوب خیلی مهمه این دکتر فقط مرده رو زنده نمیکنه همین