2777
2789
عنوان

بیماری صرع

| مشاهده متن کامل بحث + 11300 بازدید | 798 پست
پسر من تو خواب صب یهو با ناله بیدار میسه چن ثانیه یه دستو پاش میپره تا چن دیقه نميتونه پاشه اما کف و ...

خدارو شکر که نداره اون پریدن هم طبیعیه مال من از همین پریدنه شروع میشه همین زمینه فراهم کننده ی تشنجه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زیاد سخت نگیر نگاه کن یک ساعت یک ساعت فاصله بزا بینشون

نه قبلنا خیلی نگا میکردم ولی الان کمش کردم دائما نگا نمیکنم،الان که ۱۸ سال دارم از سن ۱۴ سالگی داشتم ینی میخوام بگم رفته رفته کم میشه من تو ۱۴ سالگی قرص هم میخوردم اثر نمیکرد ینی میشد که تو یه هفته دوبار تشنج داشته باشم الان هم پارسال کرونا گرفته بودم اون موقع کردم یکی هم امثال بود که تقریبا ماه پیش تشنج داشتم اونم خیلی خسته بودم همسرم از خواب بلندم کرد تشنج اومد سراغم

پرشتون چجوریه?تشنجتون به چه شکله?

مثه این میمونه که مثلا یهو یه لیوان میوفته میشکنه بعد یهو میترسی میپری پرش عین همونه ولی اگه از خواب بیدار بشم خوابالو باشم تیک بیاد دیگه کنترل نمیشه تشنج میاد ولی اگه همینجوری عادی بیاد شاید پاشم دوباره قرص بخورم جلو تشنج رو بگیرم؛لرزش،گاز گرفتن،بیهوش شدن افت قند خون،فشار خون،حین گاز گرفتن همسرم محکم دهنمو میگیره که گاز نگیرم زبونمو یا انگشتشو میزاره یا کمربندشو میزاره لای دندونام

پرش اولیه چن باره?یه دونه?همون که میگین عین ترسه

مثلا اولین پرش که میاد ترس کل وجودمو میگیره همین باعث میشه فشار خونم میوفته فشار خون که میوفته دست و پام یخ میبنده دست خودم نیس همچین وحشت وجودمو میگیره اینم بگم قبل اینکه اولین پرش بیاد من میفهمم که میخواد بدنم تیک بزنه یا بپره برا همین ترس باعث میشه زود تر بیاد پرش،بعد اولین پرش که به شدت میترسم دومی و سومی پشت سر هم میاد چون خیلی ترسیدم ترس هم باعث تشنج میشه همینجور پشت سر هم میاد آخرشم به تشنج ختم میشه

خب از واسه پسرمه دیگه،پسرم بعضی وقتا ابتدای خواب پرش داره یه دونه مث ترس

اون پرش ها انگار واسه تشنج زمینه سازی میکنن من هم سنم پایین بودنی قرص هم که میخوردم باز فرداش از خواب بلند شدنی بدنم تیک میزد

اون پرش ها انگار واسه تشنج زمینه سازی میکنن من هم سنم پایین بودنی قرص هم که میخوردم باز فرداش از خوا ...

پسرم تو خواب انگشت دست و پاشو تکون میده لبش میپره اما دکتر گف تشنج نیس