2777
2789
عنوان

بیماری صرع

| مشاهده متن کامل بحث + 11300 بازدید | 798 پست
نه وقتی خوابش میاد یه مقدار هم سردرد میگیره،ایمی پرامین،کلونازپان رهاکین همشو شب میخوره

بله اکثرا ظهرا میاد یا وقتایی که مثلا ظهر از خواب پا شدنی اینا بیشتر میان

خودشم پسرا کمتر به صرع یا تشنج مبتلا میشن اکثرا دخترا دچار صرع میشن اونم از سن ۱۲ یا ۱۳ سال به بالا

با بالا رفتن سن هم خوب میشه نگران نباش چه دختر چه پسر

یعنی برای چند ثانیه کاملا بخش خودآگاه ذهنم غیرفعال میشه، موقعیت زمانی و مکانی رو فراموش میکنم. کسی چ ...

دقیقا منم همینجوریم البته مال من فقط تیک اولیه میاد اینجوری میشم اصلا نمیتونم پاشم وقتی صدام میکنن نمیتونم حرف بزنم همه چیو فراموش میکنم خوبه تو میخوابی ولی من اصلا تو اون موقعیت نمیتونم بخوابم همون تیک اولیه مثه این میمونه یهو میترسی بدنت میپره عین اونه که بعد چند تا تیک تشنج میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن ساعت تلویزیون میبینین روزانه?

من اکثرا صبا نگا نمیکنم تاااا شب مثلا ساعت ۸ بعدش یکی دو ساعت با همسرم فیلم میبینم بعد دیگه گوشی و تلوزیون نگا نمیکنم چون میترسم شبش حالم بد بشه خطر داره

دوستان چرا انقدر صرع خفیف رو توی ذهنتون بزرگ کردید؟ واقعا چیزی نیست که بخواد ذهنتون رو مشغول کنه. به ...

برا منم خفیفه ولی تشنجم انقد بده که ادم فک میکنه صرع از نوع شدیدش دارم یه بار سر همین تشنج پام در رفته ینی حمله هاش همچین بده که ادمو میزنه زمین کلا بیهوشی لرزه کف میاد سراغ ادم با اینکه خفیفه؛اونایی که صرع دارن حمله هاش یه جوریه 

برا منم خفیفه ولی تشنجم انقد بده که ادم فک میکنه صرع از نوع شدیدش دارم یه بار سر همین تشنج پام در رف ...

پسر من تو خواب صب یهو با ناله بیدار میسه چن ثانیه یه دستو پاش میپره تا چن دیقه نميتونه پاشه اما کف و خیس کردن و بیهوشی نداره خداروشکر