عزیزم نوع صرعش نمیدونم ولی کاهی وقتا خیره میشه یا تند پلک مبزنه.به نظرتون درمان قطعی داره؟
عزیزم اینجور تشنجی اصلا شدید نیس خیلی نگران نباشین اینجور تشنج کنار اونایی که حمله شدید دارن آخرم تشنجشون به لرزه و گاز گرفتن و کف اینا ختم میشه همچین نگران کننده نیس ولی باید پیگیرش شد من خودم لوبل ۱۰۰۰ میخورم این قرصم خیلی خوبه
دوستان چرا انقدر صرع خفیف رو توی ذهنتون بزرگ کردید؟ واقعا چیزی نیست که بخواد ذهنتون رو مشغول کنه. به بقیه ی چیزهایی که در حال حاضر دارید فکر کنید خود به خود نابود میشه. از من صرع وابسته به معده هست. یعنی اگر مشکلی برای معده ی من به وجود بیاد درجا تشنج خفیف رو تجربه میکنم. چه دارو بخورم چه نخورم وضعیت همینه
یعنی برای چند ثانیه کاملا بخش خودآگاه ذهنم غیرفعال میشه، موقعیت زمانی و مکانی رو فراموش میکنم. کسی چیزی متوجه نمیشه ولی من در اون چند ثانیه نه میتونم بنویسم نه میتونم بخونم نه میشنوم نه حس میکنم نه حرف میزنم و نه میتونم را برم. اون چند ثانیه که تموم بشه وارد بخش نیمه هوشیاری میشم، یعنی مثل موارد بالا فقط بااین تفاوت که مثل یک ربات میشم، اگه کسی اون اطرافم باشه هرچیزی که به من بگه رو گوش میکنم و انجام میدم، اگه کسی دو ر و برم نباشه میتونم راه برم اما ممکنه از خیابون پر از ماشین بدون هدف رد بشم و اصلا متوجه ماشین ها نباشم. از این بخش هم که خارج بشم و کمی هوشیار تر میشم گنگ و گیجم و ممکنه هرچی توی دلم هست بازگو کنم ، تنها راهی هم که باعث میشه کامل به حالت قبل برگردم خواب هست. روزی هزاران بار خدارو شکر میکنم که لحظاتی که این اتفاقات در بیرون از خونه برام افتاده خدا انقدر مواظبم بوده که نه کسی متوجه موضوع بشه و نه اتفاقی برام بیفته. 😍😍😍😍
من با با همین دکتر به یک ماه نکشیده خوب شدم حتی قرصامم هنوز مونده
متخصص کودکان نبوده نه??واسه پسرمم واسه کودکان نیس اما بهتر از متخصص اطفال درمان میکنه به یه کاربری دکتر پسرمو معرفی کردم گفتن نه اطفال بهتره درصورتی که هنوز نتیجه ای حاصل نشده بود