2777
2789

بچه ها من تازه میخام حجابم رو کامل کنم قبلا ناقص نبود اما کامل هم نبود میخام چادر سرم بگیرم و کاملا بهش اعتقاد دارم اما از واکنش دوستام میترسم میخام چند تا جواب خوببب بهم بگید که بهشون بگم

ممنونتون میشم

مثلا اینا رو بپرسن چی بگم👈👈اصلا بهت نمیاد...حالم بهم خورد...چی شده حجاب کردی...آفتاب از کدوم طرف در اومده...شبیه آشغالا شدی...چند تا هم خودتون مثال بزنین و جوابشو بگید

میخام کاملا آماده و سریع جوابشونو بدم😄البته جوری باشه که بی احترامی زیادی نباشه چون میدونم به پای حجابم میبندن و خودم رو در قبال مسئول میدونم😂😂

خدایا برای هرچی که دادی هر چی ندادی پس گرفتی ندادی بعدا میخوای بدی دادی بعدا میخوای پس بگیری ندادی میگی دادی اصلا نمیخوای بدی نداده بودی فکر کردی دادی نمیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی دوستات قراره این واکنش هارو نشون بدن و توام تازه دنبال جوابی

والا من جات بودم کات میکردم درضمن حجاب یه انتخاب شخصیه ب کسی ربط نداره کسی ک در مورد پوشش تو نظر میده بی شعوری خودشو نشون میده 

منتظرتم پسر قشنگم🌱

چادر رو میپیچم دور گردنشون دفعه دیگه ز.ر اضافه نزنن😑💔

من معصومه ذی نیستم (کاربری ترکیده دخترک_خسته) من (دخترک_خسته_)هسدم   یه آسمان آرزو با دو بال بسته🚶‍♀️💔  من زبونم رو میتونم کنترل کنم اما مشکل طرز نگاه‌کردنم از صدتا فحش بدتره متاسفانه .

انصافا دوستی که به هررر دلیلی بخواد بگه شبیه اشغالا شدی (با هر نوع پوششی که انتخاب کردیم) ، اصلا جواب نمیخواد . فقط قطع رابطه کن 😅

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

البته بگم دختر حاضر جوابیم ولی میترسم چیز بدی بگم که به پای چادرم ببندن مردم اینجورین دیگه😔

خدایا برای هرچی که دادی هر چی ندادی پس گرفتی ندادی بعدا میخوای بدی دادی بعدا میخوای پس بگیری ندادی میگی دادی اصلا نمیخوای بدی نداده بودی فکر کردی دادی نمیدی 
انصافا دوستی که به هررر دلیلی بخواد بگه شبیه اشغالا شدی (با هر نوع پوششی که انتخاب کردیم) ، اصلا جوا ...

البته بعید میدونم بگن اینو کلی گفتم که اگه کسی بخواد متلک بندازه بگم😂

توصیه من اینه که الان که میخوای حجاب کامل بزاری در خور اون رفتار کن واست این چیزا مهم نباشه متین و سنگین جواب بده بگو عزیزم سلیقه من اینه و باهاش راحتم تمام

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
تبریک میگم😍😍منم یهو عوض شدم تو نوجوونیم فک کنم ۱۵ سالگیم بود یهو چادری شدم😁

راستش دیگه با خودم عهد کردم حجاب داشته باشم چون با اینکه لباسام خیلیییی مناسب بود ولی باز نگاه های مردم روم بود

توصیه من اینه که الان که میخوای حجاب کامل بزاری در خور اون رفتار کن واست این چیزا مهم نباشه متین و س ...

دقیقا من همینو میخام و بخاطر حجابم نمیخام کسی رو ضایع کنم وگرنه خیلی جوابا دارم ولی از متلک های میترسم با اینکه برام مهم نیس

چادر رو میپیچم دور گردنشون دفعه دیگه ز.ر اضافه نزنن😑💔

وااااای انقدر دلم میخواد این کار و کنم حیف یه پارچه خانومم با خودیا اینکارو میکنم😂😅😅😅

راستش دیگه با خودم عهد کردم حجاب داشته باشم چون با اینکه لباسام خیلیییی مناسب بود ولی باز نگاه های م ...

آره دقیقا همینطوره 

چادر یه امنیت خاصی داره😍

هر کیم چیزی گفت یا فقط بهش بخند یا اگه گفتن چیشد یهویی عوض شدی بگو خدا دستمو گرفت

میشه یه صلوات مهمونم کنی...💛🌻