دیروز و امروز حالت تهوع دارم بالا نمیارم ولی اوق خالی میزنم فقط صبح و ظهر اینطوریم شبا نیستم یکساله اقدامم میتونه از بارداری باشه؟ البته خودم امیدی ندارم چون زیرشکمم درد میکنه حالت پریودی دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ایشالا عزیزم پریود نشی و اقدامت گرفته باشه.منم ۷ ماهه اقدامم هرماه حالت تهوع میگیرم و دل درد ولی خبری نیست نمیدونم چرا،به این علایم انگار نباید زیاد دل خوش کرد.من سه روز دیگه موعدمه دعا کن منم باردار باشم
من امروز موعدم بود ۱۰روز پیش تا دیشب سینه درد داشتم امروز که موعدمه همه ی علائمم جز نفخ از بین رفته نه کمر درد نه دل درد نه پا درد نه سینه درد نه ترشح😪
🍒🤰1 آبان میبینمت پسرم🍼بی صبرانه منتظر اون لحظم گردوی من 🤱💜 از ته ته ته قلبم از خدا میخوام یه نینی قشنگ و سالم به همه بده 🤲❤️
عزیزم، منم اوایل همش دلمو خوش میکردم الان دیگه نه.برای من موعدمم سه هفته عقب افتاده بود همش میرفتم ازمایش میگفتم من باردارم نشون نمیده حتما چون همیشه سر موعد میشدم از وقت اقدام بهم ریخت اصلا