2777
2789
عنوان

فردا موعدمه

359 بازدید | 9 پست

دیروز و امروز حالت تهوع دارم بالا نمیارم ولی اوق خالی  میزنم فقط صبح و ظهر اینطوریم شبا نیستم یکساله اقدامم میتونه از بارداری باشه؟ البته خودم امیدی ندارم چون زیرشکمم درد میکنه حالت پریودی دارم

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ایشالا عزیزم پریود نشی و اقدامت گرفته باشه.منم ۷ ماهه اقدامم هرماه حالت تهوع میگیرم و دل درد ولی خبری نیست نمیدونم چرا،به این علایم انگار نباید زیاد دل خوش کرد.من سه روز دیگه موعدمه دعا کن منم باردار باشم

ایشالا عزیزم پریود نشی و اقدامت گرفته باشه.منم ۷ ماهه اقدامم هرماه حالت تهوع میگیرم و دل درد ولی خبر ...

من خودم دلم خوش نیست میدونم پریود میشم 

من امروز موعدم بود ۱۰روز پیش تا دیشب سینه درد داشتم امروز که موعدمه همه ی علائمم جز نفخ از بین رفته نه کمر درد نه دل درد نه پا درد نه سینه درد نه ترشح😪

🍒🤰1 آبان میبینمت پسرم🍼بی صبرانه منتظر اون لحظم گردوی من 🤱💜 از ته ته ته قلبم از خدا میخوام یه نینی قشنگ و سالم به همه بده 🤲❤️
من امروز موعدم بود ۱۰روز پیش تا دیشب سینه درد داشتم امروز که موعدمه همه ی علائمم جز نفخ از بین رفته ...

انشالله ک پریود نمیشی

من خودم دلم خوش نیست میدونم پریود میشم 

عزیزم، منم اوایل همش دلمو خوش میکردم الان دیگه نه.برای من موعدمم سه هفته عقب افتاده بود همش میرفتم ازمایش میگفتم من باردارم نشون نمیده حتما چون همیشه سر موعد میشدم از وقت اقدام بهم ریخت اصلا

عزیزم، منم اوایل همش دلمو خوش میکردم الان دیگه نه.برای من موعدمم سه هفته عقب افتاده بود همش میر ...

نه پریودیم سر موقع س من یکساله اقدامم همه میگن این حالتات بارداریه ولی من هیچ امیدی ندارم میگم فردا پریود میشم