2777
2789
عنوان

طلاق بخاطر خیانت اشتباه؟؟

734 بازدید | 45 پست

اگه یه مردی شغل خوبی داشته باشه، ظاهر خوبی داشته باشه،،مهربون باشه،،اهل دود و دم و رفیق بازی نباشه،،و خونواده دوست باشه،، و شخصیت آرومی داشته باشه.

ولی طی نامزدی تا زندگی بعد ازدواج ده الی پانزده بار به صورت چتی ،،و یکی دوبارم با یکی رفته باشه فقط کافی شاپ...و پشیمونم نباشه و بگه من کاری نکردم(منظورش رابطه جن سیه).

و بچه هم نداشته باشی.

ازش جدا میشی؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرم پیام داده بود توگروها قسمو قسم که واسه مسخره بازی بوده من میخواستم طلاق بگیرم. اونکه کافیشاپم رفته کاردیگه ام کرده

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

صد در صد جدا میشم 

عجب مرد پر رویی 

اگه بچه ندارم چرا با این خائن زندگی کنم ؟ 

خانواده دوست ؟ مردی که بره با زن های دیگه اسمش شده خانواده دوست ؟

درسته این زندگی اون چیزی نیست که من میخواستم ولی تلاش میکنم تا شرایط را بهتر کنم 

ده الی پانزده بار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟   تو خودت ده الی پانزده بار با یکی چت کن ببین میبخشدت؟!

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵