ببینید عزیزان ازتون یه درخواست صمیمانه دارم بدون هیچ دعوایی بیاید منطقی نگاه کتیم
هوا سرد شده درسته؟ ما نمیتونیم حتی یک لحظه هم بدون لباس گرم طاقت بیاریم مخصوصا اگر گشنه مون باشه
شما حالا سگ و گربه ها رو تصور کنید مخصوصا سگ و گربه هایی که هنوز بچه هستن
من تو این مدت میدونید چقدر حیوون رو از یخ زدگی نجات دادم همین جمعه بود من و شوهرم رفتیم چاده چالوس رفتیم یه جایی که داشت برف میومد یه توله سگ بود یخ زده بود من اوردمش تو ماشین بخاری روشن کردم از غذامون بهش دادم حالش خوب شد بردم گذاشتم یه جای گرم فکر کنید اونا با زجر بمیرن
یا همین الان من از بیرون اومدم دیدم یه گربه زیر ماشین به حالت کسل بودن نشسته خب من خودم گربه دارم میتونم از رو نشستن گربه ها تشخیص بدم حالشون بده صداش کردم لنگان لنگان اومد براش غذا ریختم قشنگ یخ کرده بود دست زدم به بدنش یخ بود
ازتون خواهش میکنم دوستانه ما انسانیم قلب داریم میدونم اوضاع همه بده مرغ و گوشت نمیخریم ولی کسانی که شرایطش رو دارن خواهش میکنم استخوان هاتون رو جدا تو یه ظرف بریزید بطفا تا تهش نخورید یکم بذارید مرغ بمونه خواهش میکنم
لطفا اگر غذا میذارید غذاهایی که کپک زده رو نذارید لطفا
و اینکه هرموقغ خواستید ماشینتون رو روشن کنید چند لحظه صبر کنید چون گربه ها وقتی موتور ماشین گرمه میرن اونجا میخوابن و اگر شما متوجه نشید اونجا میمیرن
💗💗💗