2777
2789
عنوان

طلاق بخاطر خیانت اشتباه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 45 پست
اگه متوجهش بشم اصلا به روش نمیارم ومحبتمو بیشتر میکنم

😐

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این کاربر بنده خدا خیال میکنه ،مرد اگه خیانت کرد باید بهش محبت کنی ....

از ماست که برماست

turk girl.❤ملوسک ناناز بودم ۴بار تعلیق شدم.⛔فیتنس کار بودم که بخاطر نی نی کوچولوم فعلا کار نمیکنم ولی شما همچنان هولاهوپ و ورزشو ادامه بدین اکی؟⚽️🤸‍♂️! فمینیست به معنای برتر بودن زن نیست به معنای برابر بودن حق زن و مرد است🎎.من معتقدم زن باید قوی باشه و از حق خودش دفاع کنه پس تو تاپیکای جنجالی در این مورد حرفی زدم ناراحت نشین. 🥇  خدایا چرک کف دست لطفاااااااااااا🙏💲💲💲💲💲💵💵💵💵💵                       
خوب ویژگی های مثبت خیلی داره شاید شرمنده رفتارش بشه تجربه شدس

تجربه یبار دوبار نه ۱۵ بار

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶

عزیزم ماها مشاورای خوبی نیستیم شرایط زندگیتونو نمیدونیم

شما باید بری مشاور خانواده شاید بشه اقا رو تغییر داد 

ولی خود من شخصا خط قرمزم خیانته ،حتی اعتیاد رو هم میبخشم اگر که جلوی خودم مواد بکشه ولی بفهمم کسی که حتی صداشم به احدی نمیدم به من خیانت کنه آواره اش میکنم آبروش رو که بردم تو کل اقوامش،ازش طلاق میگیرم

نمیشه گفت ادما تووو شرایط تصمیم میگیرن 

یوقتی یکی یه  نگاه میکنه زنش طلاق میگیره،یوقتی هم یکی با خیلیاا هم رابطه داره ولی زنش میمونه بستگی به احساس و حال و شرایط زندگی داره

تو خدارو داری پس مهم نیست بندش چیکار میکنه و چی میگه🙃😊https://harfeto.timefriend.net/16252118144977
منم برگام ریخت

چی بگم والا. بنظرم هرچیزی رو میشه تحمل کرد جز خیانت.چطور  به زنا رسید شد سنگسار به مردا رسید باید محبتم کنیم؟! اصلا چجوری میشه محبت کرد؟؟؟؟ زن چقدر باید حقیر و تو سری خور باشه تا به مردی که خیانت کرده محبت کنه؟!🤨حرفا میزنناااااا