2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 60 پست
ممنونم عزیز دلم روزا عین سال میگذرن از بس درد دارم عصبی و افسرده شدم بخدا اره دختر دارم

اره درک میکنم حقم داری ولی توازپسش برمیای مامان صبور😍😍چیزی نمونده تافرشته سومت روهم بغل بگیری همون پیاده روی روادامه بده ورزش میکنی؟مثل حرکت اسکات یاجارونپتون کشیدن انجام میدی؟

تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من بتازگی از متخصص شنیدم میگف کمبود ویتامین دی باعث دیرزایی میشه قرص مکمل ویتامین دی بخور 

اگرم نمیخوری پس روی ی جای نرم بشین ک بتونی باسنتو تکون بدی آروووم جلو عقب شو خیلی آروم 

وقتی خسته شدی و نفس کم ارودی دیگه ادامه نده 

خیلی ورزشا هس 

اگه پیج نومادران ممتاز رو تو اینستا نگاه کنی خانم دکتر ممتاز خیلی ازین ورزش ها گذاشته

عزیزم چند سالگی اولی و آوردی 

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘
۲۱ سالته؟؟؟ 

بله

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
هروقتم میشینی یه بالشت بذار پشت کمرت که گودی کمرتو پر کنی که درد نگیره 

ممنونم گلم اره میزارم بدون اون نمیتونم اصلا

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
ممنونم گلم اره میزارم بدون اون نمیتونم اصلا

ولی حال الانتو درک میکنم بچه منم دیر اومد هم استرس زایمان هم استرس دیدار اول بچه اول اووووف یه حس و حال عجیب و غریبی

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘
اره درک میکنم حقم داری ولی توازپسش برمیای مامان صبور😍😍چیزی نمونده تافرشته سومت روهم بغل بگیری همون ...

نه نمیتونم چون سرش خیلی پایینه و واژنم هی میخواد پاره شه بزور تحمل میشینم و پامیشم ممنونم گلم💖

پلی حال آلامتو درک میکنم بچه منم دیر اومد هم استرس زایمان هم استرس دیدار اول بچه اول اووووف یه حس و ...

ای حاااااانم منکه با دیدنشون درد رو کلا فراموش کردم❤❤❤

عزیزم من بتازگی از متخصص شنیدم میگف کمبود ویتامین دی باعث دیرزایی میشه قرص مکمل ویتامین دی بخور  ...

اره میخورم مرتب ممنونم حتما چک میکنم

ای حاااااانم منکه با دیدنشون درد رو کلا فراموش کردم❤❤❤

اره دقیقا انگار ن انگار چند لحظه قبل از شدت درد جیغ و دادمون گوش کر می‌کرد اون لحظه ک میبینیمش دیگ تموم 

ماشالله عزیزم ۲۱, هستی و بچه سومت هست  بچه هات چند سالشونه

اولی ۵دومی۳سومی هم توراه

عزیزم چند سالگی اولی و آوردی 

۱۶