qweenelijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2638 عنوان زایمان 596 بازدید | 60 پست از بس پیاده روی کردم پاهام به شدت درد میکنن چرا اخه من درد زایمان نمیاد سراغم اخه😭😭😭بچه سرش رو مثانمه بزور راه میرم مثانمم به شدت تحت فشاره دیگه کنترل جیشمم ندارم سریع میاد چون روش سنگینهتخم شیویدم دم کردم خوردم با کلی چیزای گرم بایده نداره😭😭 ( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤ 1400/11/05 | 03:00 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
qweenelijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2638 منظورم فایده نداره😂😂😂 ( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤
پنکیک_شکلاتی عضویت: 1400/10/25 تعداد پست: 7729 جاش خوبه دوست نداره بیاد 😅😅 هردو دلتنگ همیم اما من اغلب بیشتر
علی_عشقمه عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 2597 بچه اوله؟اگه اره بچه اول دیرترمیاد تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇
qweenelijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2638 عزیزم تاریخ زایمنت کی تخمین زده شده؟ ۱۸ ( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤
بانو_هلن_مامان_۳_پسر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 15880 هفته ی چندی ؟؟ 🇮🇷 هم پلیس هم شهروندان عادی توسط یه اسلحه کشته میشن ولی عده ای متوهم ، دومی را هم گردن اولی میاندازند (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).
علی_عشقمه عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 2597 هنوزکه تیکرت یه هفته وخورده ای وقت داری ..چندهفته ای الان؟ تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇
ياس۶۶۷۷ عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 4318 من حتی آمپول و سرم فشار هم زدم موقع زایمان ولی درد نداشتم بخوابد همین دیگه طبیعی نشد سزارین شدم عرض سلام و مرام محبوبه خانم جان
qweenelijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2638 بچه اوله؟اگه اره بچه اول دیرترمیاد نه سوم بچه اول ۴۰هفته بود لچه دوم ۳۹هفته و ۳روز الان من فردا میرم ۳۸هفته و خبری نیس ( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤
mikelanj عضویت: 1400/05/05 تعداد پست: 318 ۱۸؟؟؟ هنو خیلی مونده که من دو روز قبل زایمانم دردام شروع شد
qweenelijoon مدیر استارتر عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 2638 ۱۸؟؟؟ هنو خیلی مونده که من دو روز قبل زایمانم دردام شروع شد اخه خیلی پایینه از چهار ماهگی درد داشتم درد لگن و واژن ( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹) (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵ آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷ آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰ بچهای گلم هستن💙❤❤