2777
2789
عنوان

وسواس فکری

391 بازدید | 51 پست

سلام من وسواس فکری دارم برای عروسیم مامانم ارایشگره خودش ارایشم کرد تو ارایشگاه هی بلند میشدم از صندلی نظر میدادم بهش گفتم مژه مصنوعی ریسه ای سایز کوچیک بزار سایز بزرگ نزار چشمم اذیت میشه چون لنز هم  گذاشته بودم بعد گذاشت اون موقع راضی بودم ولی الان وقتی عکسای اتلیم میبینم به خودم میگم من چرا مژه مصنوعی بلند نزاشتم

اصلا خیلی بدم میاد از عکس عروسیم این که چرا مژه بلند نزاشتم  الان داره ۷ماه میگذره ولی شب این فکر میاد تو سرم وکلی اشک میریزم شوهرم بیدار میکنم از خواب بهش میگم اونم ناراحت میشه تو کارش داشت به این مشکل من فکر میکرد بهم گفت نزدیک بود ابزار ماشین پوست انگشتش ببره بخاطر فکر کردن به مشکل وسواس من 

همش گریه میکنم دائم تو ذهنم تکرار میشه هر بخش از زندگیم یک چیز وسواس گونه تکرارمیشه مامانم وشوهرم مطلع هستند از این موضوع

مامانم همش سرزنشم‌میکنه میشه یک راهکار بهم بدید مشاوره هم‌دارم میرم‌تازه یک جلسه است که رفتم بگید چیکار کنم این فکر لعنتی نیاد تو ذهنم‌‌ داره کل عمرم ازم میگیره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین خودت اول از همه باید بخودت کمک کنی اینجوری اطرافیانت ازت زده میشن به این فکر کن که زندگیت الکی الکی از هم نپاشه بخودت بیا عزیزم اخه عروسی کردی رفت چندتا عکسم گرفتی مهم خوشبختیتونه ول کن بخاطر مژه یا هرچیز الکی زندگی بخودت شوهرت سخت نکن

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم

منم اینجورم عزیزم همش از قیافه خودم ایراد میگیرم در صورتی که هرکی میبینم میگه چقدر خوشگلی ولی خودم قبول ندارم و از قیافم ناراضی ام این وسواس فکریه باید بهش بها ندی.هرجوری که هستی خودتو دوس داشته باش اهمیت نده.

بخاطر چارتا مژه؟؟  بیخیال بابا آخه مژه چیه

واقعا میدونم خیلی مزخرفه این موضوع درست میگی

ولی من چند سال در گیر وسواوس فکری ونشخوار ذهنی شدم نتو هر دوره ای یک فکر لعنتی به جونم میفته وعذابم میده وهیچ کسی نمیتونه ادم بفهمه واقعا میخام دیگه به این چیزای کوچیک وبی ارزش فکر نکنم دعا کنید مشکلم حل شه ان شاالله خدا همه مشکلاتتون به حق حضرت فاطمه که روز ولادتش بود حل کنه

خب دیگه همون که میگی قشنگه کافیه حالا بقیه عکساتم ببین حتما خوب شدن اوناهم . نگران نباش

ممنونم ان شاالله خوب بشن دعا کنید دیگه افکار وسواسی در هیچ مورد به خصوص همین مورد به ذهنم نیاد ان شاالله به همه خواسته هاتون برسید

منم اینجورم عزیزم همش از قیافه خودم ایراد میگیرم در صورتی که هرکی میبینم میگه چقدر خوشگلی ولی خودم ق ...

تمام سعیم میکنم که بی محلی کنم تابره دعا کن برام گلم

ببین خودت اول از همه باید بخودت کمک کنی اینجوری اطرافیانت ازت زده میشن به این فکر کن که زندگیت الکی ...

دارم تمام سعیم میکنم که به این فکر ها بها ندم 

واقعا نگرانم 

میخوام بیرون کنم این فکر هارو بعضی اوقات میان بی توجهی میکنم میرن بعضی اوقات هم رو مخم میرن ناراحتم میکنن این فکرها

از خدا کمک خواستم وچله حدیث کسا وزیارت عاشورا گرفتم نمیخوام سنم بالا بره ومثل ۲نفر از اطرفیانم که این مشکل وسواس دارن بشم

برام دعا کن عزیزم منم دعا میکنم به هر چی که میخوای برسی

پیش روانپزشک برو اون بهتر میتونه کمکت کنه،راستی هر فکری که تو ذهنت میاد و اذیتت میکنه روی برگه بنویس ...

این تکنیک انجام دادم چند بار افکارم نوشتم 

خوبه این تکنیک ولی بعضی وقتا افکارم خیلی زیاده دیگه دستم خسته میشه تکنیک توقف فکر وجاگزین کردنش با فکر دیگه رو هم باید بیشتر امتحان کنم شاید رو من بیشتر جواب بده