2777
2789
عنوان

وسواس فکری

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 51 پست
پیش روانپزشک برو اون بهتر میتونه کمکت کنه،راستی هر فکری که تو ذهنت میاد و اذیتت میکنه روی برگه بنویس ...

به روانپزشک هم فکر کردم اما چون سنم کمه از اعتیاد به دارو خیلی میترسم واینکه قرصی بشم

این تکنیک انجام دادم چند بار افکارم نوشتم  خوبه این تکنیک ولی بعضی وقتا افکارم خیلی زیاده دیگه ...

هیچوقت از مشکلاتت باهمسرت صحبت نکن چون دلزدش میکنی،بیشتر با مادرت یا با مشاور کار بلد صحبت کن کمکت میکنه،باشگاه بنویس چون فکرت رو مشغول میکنه،سعی کن وقتات رو پر کنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=223910256]هیچوقت از مشکلاتت باهمسرت صحبت نکن چون دلزدش میکنی،بیشتر با مادرت یا با مشاور کار بلد صحبت کن کمکت م ...[/QUOTE

راست میگی دیگه تصمیم گرفتم بهش نگم چون ادم حساسی

مادرم مسخرم میکنه بهش میگم ولی مشاورم ادم خوبی قراره فردا برم پیشش وباهاش صحبت کنم روابط اجتماعی خیلی کمی هم دارم 

زیاد نمیتونم با ادم ها گرم صحبت کنم وبه خودم جذبشون کنم

شاید اگر دوستای زیادی داشتم الان وضعم بهتر بود

باشگاه رو باهاش موافقم

دارو اصلا،سعی کن بری و صحبت کنی،قرص عوارض داره بی قراری و اضطراب داری

گاهی اوقات که بی خواب میشم وفکری میشم وتنهام بی قراری واضطرابم میزنه بالای بالا وخوب شروع میکنم به گریه

واقعا میدونم خیلی مزخرفه این موضوع درست میگی ولی من چند سال در گیر وسواوس فکری ونشخوار ذهنی شدم نتو ...

انشالا عزیزدلم حتما که حل میشه آخه فقط ب خودت بستگی داره 

مطمئن باش خیلی زود خوب خوب میشی و بهت پیشنهاد میکنم کتاب معجزه شکر گذاری راندا برن تو گوگل سرچ کن فایلش و بخونش 

دارم تمام سعیم میکنم که به این فکر ها بها ندم  واقعا نگرانم  میخوام بیرون کنم این فکر ها ...

قربونت مرسی عزیزم چشم نگران نباش مطمئن باش اگه خودت بخوای خیلی زود حالت خوب میشه همش از تهه دلت از خدا بخواه مطمئن باش کمکت کنه منم واست دعا میکنه که هرچه زودتر از شر این بیماری راحت بشی ببین منم اینجوری بودم خودم بخودم کمک کردم توام تا میبینی وسواس بسراغت اومد به این فکر کن کع باعث میشه خودت زندگیت شوهرت صدمه ببینید پس برای ارامش خودت شوهرت زندگیت به این فکرا فکر نکن از خودت دورشون کن تا میاد سراغت سعی کن فکرت بسمت یه خاطره خوب ببری یا یه کاری اون لحظه انجام بدی که حواست پرت بشه یا با شوهرت درباره یه موضوعی حرف بزنی انقدر تکرار کن تا فکرا الکی ازت دور بشع خدا کمکت میکنه و خودتم تلاشت بکن مطمئنم موفق میشی عزیزم

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم
قربونت مرسی عزیزم چشم نگران نباش مطمئن باش اگه خودت بخوای خیلی زود حالت خوب میشه همش از تهه دلت از خ ...

ممنونم عزیزی

حتما این روش ها رو امتحان میکنم به امید روزی که بیام بنویسم تونستم برطرفش کنم

[QUOTE=223910256]هیچوقت از مشکلاتت باهمسرت صحبت نکن چون دلزدش میکنی،بیشتر با مادرت یا با مشاور کار ب ...

با شوهر و مادرت راجب فکرات صحبت نکن حق دارن نمیفهمنت چون این مشکل براشون پیش نیومده و فکر میکنن خدایی نکرده تو زده به سرت درکت میکنم چون منم اینجور بودم به لطف خدا و کمکای مشاورم درمان شدم،به جای گریه کردن سعی کن اهنگ شاد گوش بدی،به خودت و خونه برس برای شوهرت بزار وقتی میبینت بایه زن سرحال روبه رو بشه تا یه افسرده که همش گریه میکنه چون اونم دلش میگیره و خدایی نکرده....

تو جمع برو و با اعتماد به نفس صحبت کن،رمان بخون،اهنگــــ،باشکاه،نفاشی بکش،تنهایی بازار برو و خودتو سرگرم کن اینا راه هایی بودن که من امتحان کردم و تجربه گرفتم،بیشتر به همسرت و زندکیت فکر کن سرپا میمونی چرا یکی بیاد و زندگیتو صاحب شه خودتو بساز💖💖💖

[QUOTE=223910256]هیچوقت از مشکلاتت باهمسرت صحبت نکن چون دلزدش میکنی،بیشتر با مادرت یا با مشاور کار ب ...

بنظرم که روابط خوبی میتونی داشته باشی از حرفات لحنت متوجه شدم برو کلاس هنری ورزش هرچی دوس داری بزار وقتت پر باشه تا کمتر فکر کنی عزیزم

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم