2777
2789

خانوما راستش من تا حالا خودم قهوه نخریدم و هیچ وقتم درست نکردم فقط چندبار مهمونی که دعوت بودم خوردم، قهوه ترک بخوام بخرم معمولا کجاها میفروشن، باید با آب درستش کرد یا شیر؟

من اکثرا ترک می خورم

با آب درست می شع تو شیرجوش مخصوص

ناخالصی داره برعکس قهوهدای دیگه

من تلخ دوست دارم شات های قهوه ترک معمولا کوچیکه تو فنجون کوچیک خورده می شع

من از رفاه می خرم

می تونی شیر و شکر هم اضافه کنی

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞

دیجی کالا یا قهوه فروشیا معمولا دکه ایین ولی من یه بار خوردم یادم نیست این بود یا یونانی خیلیییییییی تلخ بود برای سلیقه من تازه من کافه خوردم حالا سلیقه ها فرق داره شاید شما تلخ دوست داری

بی سواد در قرن بیستم و یکم فردی نیست که توانایی خواندن و نوشتن ندارد؛ بلکه فردی است که نمی‌تواند بیاموزد، آموخته‌های های قبلی را فراموش کند و آن را با آموزه‌های های جدید جایگزین کند.                             _آلوين تافلر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیجی کالا یا قهوه فروشیا معمولا دکه ایین ولی من یه بار خوردم یادم نیست این بود یا یونانی خیلیییییییی ...

والله من میگرن دارم چایی تلخ یا قهوه تلخ درد سرمو خوب میکنه

والله من میگرن دارم چایی تلخ یا قهوه تلخ درد سرمو خوب میکنه

اهان پس شما میتونی بخوری من برعکس شما مریضی معده دارم قهوه حالم بد میکنه کلا 😂 پس برا شما خوبه بگیرید گفتم بگم اگه تلخ نمیتونید بخورید نگیرید الکی که میتونید 

بی سواد در قرن بیستم و یکم فردی نیست که توانایی خواندن و نوشتن ندارد؛ بلکه فردی است که نمی‌تواند بیاموزد، آموخته‌های های قبلی را فراموش کند و آن را با آموزه‌های های جدید جایگزین کند.                             _آلوين تافلر