2789
عنوان

دردل یه مادر

377 بازدید | 53 پست

سلام مامانا ..منم مثل شما همیشه آرزوم بود مادر بشم یسال ازدواج کردم باردار نمیشدم رفم دکتر بهم گفت تخمدانات ضعیفن دارو داد..دارو دوفاستون تا یماع خوردم باردار شدم. به طرز عجیب و ناگهانی..اما قبل بارداری خیلی گریه کردم داغون بودم همیشه داد میزدم موقع کردن ک آخه مگه مادر شدنم چیه ک خدا نمیزاره بشم اما شدم ک ای کاش نمیشدم..الان۲۰هفته باردارم با هزار تا امید با هزار تا خوشحالی ی طایفه رفم سونو آنومالی گفتن کیسه آب خشک شده بچه کلیه ندارع پسره سقط کن اگ نکنی تو بدنت خشک میشه یا هم موقع بدنیا آوردنش میمیره.واخ ک دلم آتیش زدن آخ ک دلم چ کنم ..اومدم خونه کار شب و روزم شده گریه باز داد فریادام شروع شدن خدایا دوتا کلیه ی کوچیک چی بودن ک به بچم ندادی خدایا اگ تو زندگیم من و همسرم اشتباه کردیم چرا توانش رو باید بچم بده ..همه گفتن سقط اما نگه داشم با تموم بدختی هایی ک خدا سراورده اما ایمان قلبی بهش دارم نمیتونم سقط کنم..نگهش داشم شماهایی ک الان پستم خوندین ی صلوات برای بچم بفرسین ..گدای همگی شدم 

عزیزممممم😢💔❤️

امیدوارم آرامش داشته باشی

الان اگه نظر دکترا اینه… گوش کن

بعدا بیشتر اذیت نشی 

اگه تهرانی حتما و حتما برو سونو پیش دکتر حسین صدری

هرچی گفت چشم بسته قبول کن

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰

عزیزم بنطرت کارت اشتباه نیس که بچه ای رو که کلیه نداره میخوای نگه داری؟ 

بدنیا بیاد و مریض باشه بیشتر دوتاتون زجر میکشین 

اگه خدایی نکرده به دنیا بیاد و بعد چند وقت بمیره که داغون میشی با خاطراتش 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم بنطرت کارت اشتباه نیس که بچه ای رو که کلیه نداره میخوای نگه داری؟  بدنیا بیاد و مریض باش ...

میخوام ۷ماهگی بدنیا بیارمش سخته خیلی اما نمیتونم گناه کنم 

مشهدم دورم...مرسی😔

کاش میتونستی بیای تهران

چون خیلی از دوستانم این مشکلات رو داشتن

در کمال ناباوری دکتر صدری بهشون گفته مشکلی نداره

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰

ببین غصه نخور عزیز من خدا لعنت کنه بعضی این دکترا اگ خودتو بدی دستشون داغونت میکنن 

به منم دکتر کفتن بچت یه کلیه نداره یه کلیه شم داره از کا میوفته چنان استرسی بهم واردکردن که نگو  یعنی مامانم از استرس میلرزید من که میگفتم دیگه چرا سیسمونی بخریم نمیمونه اما لطف خدا بودسالم بدنیا امد 

گوش شیطون هر دوتاش کر ایشاالله..زبون حسودا لال به حمدلله..چشم بد خواها کور..میافتم می میرم خونم میافته گردنت..بعد روحم شبونه میاد سروقتت و ازت عارض میشه که تو این خاک رو ریختی توی سرم و منو فرستی دیار باقی.... کی امد توذهنت همون 🤭 🙃😍😎 نمیخوام اسمش بیارم 🙂
ازش تعریف خیلی شنیدم ..اگ نشدمجبورم بیام..مرسی

حتما بیا عزیزم

به دوستم گفتن بچه ت سندروم داون هست

توی پنج ماهگی

حتی نامه دادن آلمان و اونا هم تایید کردن

دکتر صدری رو پیشنهاد دادم

رفت پیشش

دکتر گفت میگم صد در صد سالمه 

به دنیا آورد

الان پسرش ۴ سالشه

سالم و باهوش و زیبا😍❤️

فکر کن