سلام مامانا ..منم مثل شما همیشه آرزوم بود مادر بشم یسال ازدواج کردم باردار نمیشدم رفم دکتر بهم گفت تخمدانات ضعیفن دارو داد..دارو دوفاستون تا یماع خوردم باردار شدم. به طرز عجیب و ناگهانی..اما قبل بارداری خیلی گریه کردم داغون بودم همیشه داد میزدم موقع کردن ک آخه مگه مادر شدنم چیه ک خدا نمیزاره بشم اما شدم ک ای کاش نمیشدم..الان۲۰هفته باردارم با هزار تا امید با هزار تا خوشحالی ی طایفه رفم سونو آنومالی گفتن کیسه آب خشک شده بچه کلیه ندارع پسره سقط کن اگ نکنی تو بدنت خشک میشه یا هم موقع بدنیا آوردنش میمیره.واخ ک دلم آتیش زدن آخ ک دلم چ کنم ..اومدم خونه کار شب و روزم شده گریه باز داد فریادام شروع شدن خدایا دوتا کلیه ی کوچیک چی بودن ک به بچم ندادی خدایا اگ تو زندگیم من و همسرم اشتباه کردیم چرا توانش رو باید بچم بده ..همه گفتن سقط اما نگه داشم با تموم بدختی هایی ک خدا سراورده اما ایمان قلبی بهش دارم نمیتونم سقط کنم..نگهش داشم شماهایی ک الان پستم خوندین ی صلوات برای بچم بفرسین ..گدای همگی شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زیر دلم صب دوبار ظهر دوبار شب بیشتر از دوبار نبض میزنع..خوبه؟این میشع تکون خوردن؟
نبض که میزنه خب نشونه خوبیه به نظرم انشاالله حتما سالمه
گوش شیطون هر دوتاش کر ایشاالله..زبون حسودا لال به حمدلله..چشم بد خواها کور..میافتم می میرم خونم میافته گردنت..بعد روحم شبونه میاد سروقتت و ازت عارض میشه که تو این خاک رو ریختی توی سرم و منو فرستی دیار باقی.... کی امد توذهنت همون 🤭 🙃😍😎 نمیخوام اسمش بیارم 🙂
وای عزیزدلم بهترین خبری بود که شنیدم دیدی بهتون گفتم دکتر سید حسین صدری واقعا حرف نداره🥺💔 ...
من فدات..فقط گف کلیه هاشم باید ۲۲باشن اما زده۱۶سقط کنی یا نه دست خودت منم گفم تا الان میگفن کیسه آب ندارع کلیه اصن ندارع تشکیل نشده اما الان ک تشکیل شده و کلیه داره ب امید خدا نگه میدارم..روزیش باخدا